• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 1993. gada 26. oktobra rīkojums Nr. 71-r "Par valsts uzņēmuma "Latvijas balzams" ražoto alkoholisko dzērienu marķēšanu". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.11.1993., Nr. 101 https://www.vestnesis.lv/ta/id/59922

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Sestdiena, 06.11.1993.

Laidiena Nr. 102, OP 1993/102

Vēl šajā numurā

04.11.1993., Nr. 101

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: rīkojums

Numurs: 71-r

Pieņemts: 26.10.1993.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta rīkojums Nr. 7l-r

Rīgā 1993. gada 26. oktobrī(prot. Nr.15, 11.§)

Par valsts uzņēmuma «Latvijas balzams» ražoto alkoholisko dzērienu marķēšanu

1. Noteikt, ka ar 1993. gada 1. decembri valsts uzņēmuma «Latvijas balzams» ražotā visu veidu degvīna (izņemot rūgtos dzērienus un džinu) realizācija vairumtirdzniecībā, mazumtirdzniecībā, sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos un citās vietās, kurās realizē šos dzērienus, ir atļauta tikai ar valsts uzņēmuma «Latvijas balzams» noteikto katras pudeles kārtas numura marķējumu uz pudeles vāciņa.

2. Noteikt, ka ar 1994. gada 1. janvāri valsts uzņēmuma «Latvijas balzams» ražoto visu veidu alkoholisko dzērienu (izņemot alkoholisko dzērienu «Rīgas melnais balzams») realizācija vairumtirdzniecība, mazumtirdzniecībā, sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos un citās vietās, kurās realizē šos dzērienus, ir atļauta tikai ar valsts uzņēmuma «Latvijas balzams» noteikto katras pudeles kārtas numura marķējumu uz pudeles vāciņa.

3. Valsts uzņēmuma «Latvijas balzams» produkciju, kura ražota eksportam bez marķējuma uz pudeles vāciņa, līdz 1994. gada 1. janvārim Latvijas Republikā drīkst realizēt Zemkopības ministrijas un Galvenās valsts finansu inspekcijas noteiktajā kārtībā (ar marķējuma uzlīmēm) tikai specializētajos valsts uzņēmuma «Latvijas balzams» veikalos.

4. Alkoholiskie dzērieni, kurus realizē, pārkāpjot šī rīkojuma 1., 2. un 3. punktā minētos nosacījumus, izņemami no apgrozības un konfiscējami.

Ministru prezidents V. BIRKAVS

Finansu ministrs U. OSIS

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!