• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas Republikas likuma "Par grozījumiem un papildinājumiem Latvijas Republikas 1992.gada 16.jūnija likumā "Par valsts un pašvaldību īpašuma objektu (uzņēmumu) privatizācijas kārtību"" spēkā stāšanās kārtību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.06.1993., Nr. 37 https://www.vestnesis.lv/ta/id/59961

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

LATVIJAS REPUBLIKAS AUGSTĀKĀS PADOMES LĒMUMS

Par Latvijas Republikas likuma "Par maizes ražošanas valsts uzņēmumu privatizāciju" spēkā stāšanās kārtību

Vēl šajā numurā

12.06.1993., Nr. 37

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Augstākā Padome

Veids: lēmums

Pieņemts: 01.06.1993.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

LATVIJAS REPUBLIKAS AUGSTĀKAS PADOMES LĒMUMS

Par Latvijas Republikas likuma «Par grozījumiem un papildinājumiem Latvijas Republikas 1992. gada 16. jūnija likumā «Par valsts un pašvaldību īpašuma objektu (uzņēmumu) privatizācijas kārtību»» spēkā stāšanās kārtību

Latvijas Republikas Augstākā Padome nolemj:

1. Uzdot valdībai nodrošināt to valsts īpašuma objektu (uzņēmumu) nosacītās cenas publicēšanu oficiālā laikrakstā, kuri iekļauti pirms Latvijas Republikas 1993. gada 1. jūnija likuma «Par grozījumiem un papildinājumiem Latvijas Republikas 1992. gada 16. jūnija likumā «Par valsts un pašvaldību īpašuma objektu (uzņēmumu) privatizācijas kārtību»» spēkā stāšanās dienas publicētajos privatizējamo uzņēmumu sarakstos, to grozījumos un papildinājumos un kuri pilnībā neatrodas uz valstij vai pašvaldībai līdz 1940. gada 21. jūlijam piederējušas zemes, kā arī nodrošināt Latvijas Republikas 1992. gada 15. jūnija likuma «Par valsts un pašvaldību īpašuma objektu (uzņēmumu) privatizācijas kārtību» 2.2 panta ceturtajā daļa minēto uzaicinājumu nosūtīšanu.

2. Noteikt, ka Latvijas Republikas 1992. gada 16. jūnija likumā «Par valsts un pašvaldību īpašuma objektu (uzņēmumu) privatizācijas kārtību» 2.2 pantā paredzētais dīvu mēnešu termiņš pirmpirkuma tiesību izmantošanai attiecībā uz valsts īpašuma objektiem (uzņēmumiem), kuri iekļauti pirms Latvijas Republikas 1993. gada 1. jūnija likuma «Par grozījumiem un papildinājumiem Latvijas Republikas 1992. gada 16. jūnija likumā «Par valsts un pašvaldību īpašuma objektu (uzņēmumu) privatizācijas kārtību»» spēkā stāšanās dienas publicētajos privatizējamo uzņēmumu sarakstos un to, grozījumos, skaitāms no dienas, kad oficiālā laikrakstā publicēta īpašuma objekta (uzņēmuma) nosacītā cena.

3. Uzdot rajonu, pilsētu, pilsētas rajonu un pagastu valdēm nodrošināt to pašvaldību īpašuma objektu (uzņēmumu) nosacītās cenas publicēšanu, kuri iekļauti pirms Latvijas Republikas 1993. gada 1. jūnija likuma «Par grozījumiem un papildinājumiem Latvijas Republikas 1992. gada 16. jūnija likumā «Par valsts un pašvaldību īpašuma objektu (uzņēmumu) privatizācijas kārtību»» spēkā stāšanās dienas publicētajos privatizējamo uzņēmumu sarakstos, to grozījumos un papildinājumos un kuri pilnībā neatrodas uz valstij vai pašvaldībai līdz 1940. gada 21. jūlijam piederējušās zemes, kā arī nodrošināt Latvijas Republikas 1992. gada 16. jūnija likuma «Par valsts un pašvaldību īpašuma objektu (uzņēmumu) privatizācijas kārtību» 2.2 panta ceturtajā daļā minēto uzaicinājumu nosūtīšanu.

4. Noteikt, ka Latvijas Republikas 1992. gada 16. jūnija likuma «Par valsts un pašvaldību īpašuma objektu (uzņēmumu) privatizācijas kārtību» 2.2 pantā paredzētais divu mēnešu termiņš pirmpirkuma tiesību izmantošanai attiecībā uz pašvaldību īpašuma objektiem (uzņēmumiem), kuri iekļauti pirms Latvijas Republikas 1993. gada 1. jūnija likuma «Par grozījumiem un papildinājumiem Latvijas Republikas 1992. gada 16. jūnija likumā «Par valsts un pašvaldību īpašuma objektu (uzņēmumu) privatizācijas kārtību»» spēkā stāšanās dienas publicētajos privatizējamo uzņēmumu sarakstos un to grozījumos, skaitāms no dienas, kad publicēta īpašuma objekta (uzņēmuma) nosacītā cena.

5. Noteikt, ka Latvijas Republikas 1992. gada 16. jūnija likuma «Par valsts un pašvaldību īpašuma objektu (uzņēmumu) privatizācijas kārtību» 3. panta ceturtajā daļā, 6. panta pirmās daļas pirmajā teikumā un 6. panta ceturtās daļas pirmajā teikumā paredzētais termiņš skaitāms no dienas, kad stājies spēkā Latvijas Republikas 1993. gada 1. jūnija likums «Par grozījumiem un papildinājumiem Latvijas Republikas 1992. gada 16. jūnija likumā «Par valsts un pašvaldību īpašuma objektu (uzņēmumu) privatizācijas kārtību»».

Latvijas Republikas Augstākās Padomes priekšsēdētājs A. GORBUNOVS

Latvijas Republikas Augstākās Padomes sekretārs I. DAUDIŠS

Rīgā 1993. gada 1. jūnijā

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!