• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Starptautiskās nodokļu administrāciju organizācijas sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.03.2002., Nr. 42 https://www.vestnesis.lv/ta/id/60171

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par jauniem, uzlabotiem noteikumiem jūrniecībā

Vēl šajā numurā

15.03.2002., Nr. 42

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Starptautiskās nodokļu administrāciju organizācijas sēdi

No 12. līdz 14.martam Valsts ieņēmumu dienesta ģenerāldirektors Andrejs Sončiks uzturas darba vizītē Ungārijā, Budapeštā, lai tur vadītu Starptautiskās nodokļu administrāciju organizācijas (IOTA) 37. izpildpadomes sēdi.

IOTA izpildpadomes sastāvā ir prezidents (A.Sončiks) un četri padomes locekļi (Lietuvas, Čehijas, Ungārijas un Slovākijas nodokļu administrāciju vadītāji), kas tika ievēlēti organizācijas 5. ģenerālās asamblejas laikā pagājušā gada septembrī Prāgā.

Sanāksmes laikā tiek izskatīti tādi būtiski jautājumi kā organizācijas piedāvātās mācību programmas nodokļu administrāciju speciālistiem 2002.gadam, tajā skaitā atsauksmes par februārī Briselē notikušo IOTA un Eiropas Komisijas kopīgi rīkoto sanāksmi nodokļu administrāciju modernizācijas projektu vadītājiem un gaidāmo IOTA un Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācijas semināru nodokļu administrāciju un banku pārstāvjiem par banku noslēpumu izpaušanu nodokļu administrācijām, kas ir īpaši aktuāls jautājums visās dalībvalstīs.

Latvijas kā IOTA prezidējošās valsts galvenais pienākums ir organizēt tās 6.ģenerālo asambleju Rīgā šī gada septembrī, tādēļ Latvijas delegācija šīs sanāksmes laikā izpildpadomei sniedza atskaiti par paveikto asamblejas organizēšanā.

 

Valsts ieņēmumu dienesta Komunikāciju daļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!