• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Jelgavas pilsētas domes 2002. gada 21. februāra noteikumi Nr. 21 "Par kārtību, kādā pārvadājama degviela ar specializēto autotransportu Jelgavā". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.03.2002., Nr. 43 https://www.vestnesis.lv/ta/id/60365

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Jelgavas domes saistošie noteikumi Nr.42

Par reklāmu, izkārtņu, sludinājumu un citu informatīvo materiālu izvietošanu publiskās vietās Jelgavā

Vēl šajā numurā

19.03.2002., Nr. 43

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Jelgavas pilsētas dome

Veids: noteikumi

Numurs: 21

Pieņemts: 21.02.2002.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Jelgavas domes noteikumi Nr.21

Par kārtību, kādā pārvadājama degviela ar specializēto autotransportu Jelgavā

Apstiprināti ar Jelgavas domes 21.02.2002. lēmumu Nr.4/3

1. No 2002. gada 1. marta visam autotransportam, kas pārvadā degvielu Jelgavas teritorijā, kā arī veic tranzītpārvadājumus cauri Jelgavai, jābūt pakļautam obligātai bīstamo kravu civiltiesiskās atbildības apdrošināšanai.

2. Degvielas pārvadājumi ar specializēto autotransportu Jelgavas teritorijā ir pieļaujami, ievērojot Eiropas valstu nolīguma par bīstamo kravu starptautiskajiem pārvadājumiem ar autotransportu un ar LR Satiksmes ministrijas 1994.gada 20.oktobra pavēli Nr.203 apstiprinātās “Pagaidu instrukcijas bīstamo kravu pārvadājumiem ar autotransportu” prasības.

3. Degvielas pievešana ar autotransportu DUS Brīvības bulvārī 1, Lielajā ielā 40 un Akadēmijas ielā 20, kā arī uzņēmumiem pilsētas centrālajā daļā un Pārlielupes dzīvojamo rajonu robežās pieļaujama tikai no pulksten 21.00 līdz pulksten 7.00 pa maršrutiem saskaņā ar shēmu.

4. Uzņēmumiem, kuri nodarbojas ar degvielas uzpildes staciju ekspluatāciju un uzņēmumu apgādi ar degvielu, ir jāizstrādā droši degvielas pievešanas maršruti no apstiprināto maģistrālo ielu tīkla līdz degvielas uzpildes stacijām un degvielas krātuvēm un līdz 2002.gada 1.martam jāsaskaņo ar Jelgavas pilsētas pašvaldības aģentūras “Pilsētsaimniecība” satiksmes organizācijas un drošības inženieri.

5. Ārkārtas gadījumos specializētā transporta maršruti ārpus shēmā norādītajiem saskaņojami ar pašvaldības aģentūru “Pilsētsaimniecība”.

6. Par bīstamo kravu pārvadāšanas noteikumu pārkāpumiem vainīgās personas tiek sodītas saskaņā ar Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksu.

Jelgavas domes priekšsēdētājs A.Rāviņš

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!