• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - ir iznācis 2001. gada rādītājs. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.03.2002., Nr. 43 https://www.vestnesis.lv/ta/id/60380

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par centristu vietu politiskajā spektrā

Vēl šajā numurā

19.03.2002., Nr. 43

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” — ir iznācis 2001. gada rādītājs

Godātie lasītāji, pie Jums devies pagājušā gada valsts normatīvo tiesību aktu priekšmetu rādītājs. Tas palīdzēs operatīvi sameklēt jebkuru nepieciešamo normatīvo dokumentu, kas pieņemts Saeimā vai Ministru kabinetā un ievietots kādā no četrdesmit trijām 2001. gada “LV D” burtnīcām. Tie ir vairāk nekā divsimt likumi, gandrīz sešsimt Ministru kabineta noteikumi, instrukcijas un ieteikumi, kā arī vairāki desmiti Ministru kabineta rīkojumu, kuriem ir normatīvs raksturs. Dokumentu nosaukumi pēc to tematikas sakārtoti alfabēta secībā, sākot ar “Administratīvā procesa likumu” un beidzot ar “Zvērinātiem revidentiem”. Katram blakus norādīts burtnīcas numurs un lappuse, kurā tas ievietots. Ja nav zināms precīzs dokumenta nosaukums, to var meklēt vairākās vietās. Piemēram, Ministru kabineta apstiprinātais Ostu attīstības fonda nolikums atrodams šādos šķirkļos: “fondi”, “nolikumi”, “ostas”. Rādītāja beigās divās atsevišķās sadaļās vēlreiz — hronoloģiskā secībā — uzskaitīti vairāk nekā četrdesmit pagājušajā gadā izdarītie grozījumi likumos un apmēram divsimt Ministru kabineta izdarītie grozījumi valdības izdotajos normatīvajos aktos. Rādītājs papildināts ar to tiesību aktu sarakstu, kuri ievietoti visa gada burtnīcās, bet līdz šā gada februārim jau zaudējuši spēku.

Mūsu abonenti valsts normatīvo tiesību aktu rādītāju, tāpat kā citas “LV D” burtnīcas, saņem par brīvu, bet pārējie par tā iegādi var interesēties “Latvijas Vēstneša” klientu centrā, Bruņinieku ielā 36, Rīgā.

 

Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!