• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas precēm Maskavā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.03.2002., Nr. 47 https://www.vestnesis.lv/ta/id/60662

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par leģionāru nepiepildītiem sapņiem

Vēl šajā numurā

26.03.2002., Nr. 47

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas precēm Maskavā

No 30. maija līdz 3. jūnijam Maskavā, Tautas saimniecības sasniegumu izstādes paviljonā “Maskava”, notiks daudznozaru izstāde, kurā tiks eksponētas Rīgas un Latvijas rūpniecības un pārtikas preces, informācija par tūrisma iespējām, servisa pakalpojumiem, kā arī piedāvāta kultūras programma.

Izstāde tiek rīkota ar Rīgas domes priekšsēdētāja un Maskavas valdības ministra vienošanos par abu pilsētu sadarbību. Ekspozīcijas izkārtošanai Maskavas puse piedāvājusi TSSI paviljonu “Maskava”, kur “Expo” tipa izstādes formā tiks izvietota prezentācija par Latvijas sasniegumiem tautsaimniecībā un sociālās dzīves jomās.

Izstādes mērķis ir popularizēt Maskavā Rīgas un Latvijas tēlu, veicināt Latvijas ražotāju integrāciju Krievijas tirgū, dalīties pieredzē un iegūt jaunus sadarbības partnerus, kā arī sniegt informāciju par tūrisma un atpūtas iespējām Rīgā un citās Latvijas pilsētās.

Izstādi rīko Rīgas domes Pilsētas attīstības departamenta Rīgas birojs sadarbībā ar Kultūras pārvaldi. Rīgas biroja vadītāja Iveta Grigule: “Šāda pasākuma reproduktīvā atdeve ir ilgtermiņa un sagaidāma ar pirmajām tūristu grupām pēc pāris mēnešiem vai pirmajiem ekonomiskās sadarbības līgumiem pēc gada.”

Interesi par dalību izstādē izteikuši jau vairāki desmiti Rīgas un Latvijas uzņēmumu: “Rīgas dīzelis”, “Lauma”, “Aurora Baltika”, KOK, “Darba spars”, “Latvijas balzams” u.c. Kopumā plānoti aptuveni 90 dalībnieki un prognozēti 50 000 apmeklētāju.

Izstādes atklāšanā piedalīsies Maskavas valdības un domes pārstāvji, Rīgas domes deputāti, vēstniecību darbinieki, abu pilsētu uzņēmēji. Izstādi kuplinās kultūras pasākumi, produktu degustācijas un prezentācijas.

 

Rīgas domes Informācijas un sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!