• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - pie jums dodas 2. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.03.2002., Nr. 47 https://www.vestnesis.lv/ta/id/60693

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par amatnieku tradīciju turpināšanu

Vēl šajā numurā

26.03.2002., Nr. 47

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” — pie jums dodas 2. burtnīca

Godātie lasītāji, otrā šīgada valsts normatīvo tiesību aktu burtnīca pie Jums dodas ar septiņiem likumiem, kas Saeimā pieņemti 24. un 31. janvārī, bet “Latvijas Vēstnesī” izsludināti no 5. līdz 19. februārim, un sešpadsmit Ministru kabineta dokumentiem, kas izdoti no 22.janvāra līdz 5. februārim. Saeima ratificējusi 1964. gada konvenciju par Eiropas farmakopejas izveidi un tās 1989. gada grozījumu protokolu. Konvencijā paredzēto saistību izpildi koordinēs Labklājības ministrija. Šā gada 1. jūlijā stāsies spēkā Seksuālās un reproduktīvās veselības likums. Tā mērķis ir noteikt tiesiskās attiecības šajā jomā, lai aizsargātu nedzimušu dzīvību un jebkuras personas seksuālo un reproduktīvo veselību. Grozījumi izdarīti Tūrisma likumā un likumos “Latvijas Nacionālo bruņoto spēku piedalīšanās starptautiskajās operācijās”, “Par policiju”, “Par ugunsdrošību”, “Par valsts un pašvaldību īpašuma objektu privatizāciju”.

Ministru kabinets izdarījis grozījumus noteikumos par ūdens lietošanas atļaujām, par lielgabarīta un smagsvara pārvadājumiem, par Iekšlietu ministrijas sistēmas ierindas un komandējošā sastāva formas tērpiem un mantiskās apgādes normām, kā arī vairākos citos. Noteikumiem par dzīvojamās telpas īres maksā ietilpstošo apsaimniekošanas izdevumu aprēķināšanu ir divi pielikumi. Pirmajā uzskaitītas dzīvojamās mājas uzturēšanas izmaksas: sanitārā kopšana, tehniskā uzturēšana un administratīvie izdevumi. Otrajā dots dzīvojamo māju iedalījums pēc tehniskā raksturojuma un kalpošanas ilguma. Saskaņā ar Patērētāju tiesību aizsardzības likumu izdoti noteikumi par mājsaimniecības preču marķēšanu attiecībā uz trokšņu emisiju vidē. Saskaņā ar likumu “Par piesārņojumu” izdoti noteikumi par piesārņojošo vielu emisiju ūdenī.

Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!