• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2002. gada 26. marta protokola izraksts Nr. 13 "Par juridisko formulējumu attiecībā uz normu spēkā stāšanos saistībā ar Latvijas Republikas iespējamo iestāšanos Eiropas Savienībā". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.04.2002., Nr. 50 https://www.vestnesis.lv/ta/id/60836

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

28. martā Ministru kabineta Komitejas sēdē

Vēl šajā numurā

03.04.2002., Nr. 50

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: protokola izraksts

Numurs: 13

Pieņemts: 26.03.2002.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta sēdes protokola Nr.13 izraksts

Rīgā 2002.gada 26.martā

 

29.§

Par juridisko formulējumu attiecībā uz normu spēkā stāšanos saistībā ar Latvijas Republikas iespējamo iestāšanos Eiropas Savienībā

(I.Labucka, G.Bērziņš, A.Kveska, V.Makarovs, A.Slakteris)

1. Pieņemt zināšanai tieslietu ministres I.Labuckas sniegto informāciju.

2. Visām ministrijām, izstrādājot likumu un Ministru kabineta noteikumu projektus, kuru spēkā stāšanās ir saistīta ar Latvijas Republikas iestāšanos Eiropas Savienībā, to pārejas noteikumos iekļaut atsauci attiecīgi uz īpašu likumu vai īpašiem Ministru kabineta noteikumiem šādā redakcijā: “Likuma (Ministru kabineta noteikumu) spēkā stāšanās laiku nosaka ar īpašu likumu (Ministru kabineta noteikumiem).” Šādu atsauces formulējumu ietvert arī to likumu un Ministru kabineta noteikumu pārejas noteikumos, kuros ir iekļautas atsevišķas tiesību normas un kuru spēkā stāšanās ir saistīta ar Latvijas Republikas iestāšanos Eiropas Savienībā, norādot attiecīgās nodaļas, pantus un punktus.

3. Tieslietu ministrijai kopīgi ar Eiropas integrācijas biroju un Valsts kanceleju izstrādāt Ministru kabineta instrukciju par šī protokollēmuma 2.punktā minēto likumu un Ministru kabineta noteikumu uzskaites kārtību un triju mēnešu laikā iesniegt to izskatīšanai Ministru kabineta sēdē.

4. Eiropas integrācijas birojam kopīgi ar Tieslietu ministriju un Ārlietu ministriju sagatavot izziņu par šo protokollēmumu, lai nodrošinātu vienveidīgu normas izskaidrojumu Eiropas Savienības ekspertiem, un iesniegt to Valsts kancelejā.

5. Izstrādājot normatīvo aktu projektus, tiesību normas, kas saistītas ar Latvijas Republikas iespējamo iestāšanos Eiropas Savienībā, formulēt kā atsevišķas vienības — nodaļas, pantus, punktus.

Ministru prezidenta vietā —
zemkopības ministrs A.Slakteris

Valsts kancelejas direktora vietā —
direktora vietniece tiesību aktu lietās A.Kveska

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!