• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par jauno tirgcentru "Latvija". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.04.2002., Nr. 50 https://www.vestnesis.lv/ta/id/60867

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par konkurences izkropļojumiem

Vēl šajā numurā

03.04.2002., Nr. 50

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par jauno tirgcentru “Latvija”

AS “Čiekurkalns” sadarbībā ar Daugavpils pašvaldību Rīgas Čiekurkalna tirgus teritorijā plāno izveidot jaunu tirdzniecības centru “Latvija”, kur tirgos tikai Latvijā ražotas preces. Kopumā centra izveidošanā būs nepieciešamas 300 tūkstošus latu lielas investīcijas, no kurām 150 tūkstošus investēs Daugavpils dome, bet pārējos “Čiekurkalns”.

Kopējā tirdzniecības platība būs 1800 kvadrātmetru, no kuriem 1400 kvadrātmetru tiks atvēlēti tirdzniecības zālei.

Ideja par šādu tirdzniecības centru, kurā varēs tirgot tikai Latvijā ražotas preces, radusies Daugavpils domes priekšsēdētājam Rihardam Eigimam. Pēc viņa iniciatīvas tika aptaujāti Daugavpils ražotāji, kā arī izstrādāts centra tehniskais un finansiālais projekts.

Tāpēc arī aptuveni puse no visām tirdzniecības vietām būs paredzēta Latgales vidējiem un mazajiem uzņēmējiem. Plānots, ka kopumā tirdzniecības centrā būs aptuveni 90 tirdzniecības vietas, no kurām 45 būs paredzētas Latgales tirgotājiem.

Paredz, ka jaunais tirdzniecības centrs būs labi apmeklēts, jo iepriekšējos Čiekurkalna tirgū rīkotos gadatirgus dienā apmeklējuši aptuveni 15 līdz 20 tūkstoši pircēju.

Plānots, ka aprīlī tiks nokārtotas visas dokumentu formalitātes un iegūtas celtniecības atļaujas, pēc kurām tiks uzsākta centra celtniecība. Celtniecības darbus varētu pabeigt četru mēnešu laikā.

 

BNS

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!