• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas Prezidijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.04.2002., Nr. 57 https://www.vestnesis.lv/ta/id/61205

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas priekšsēdētāja paziņojums

Saeimas priekšsēdētāja paziņojums

Vēl šajā numurā

16.04.2002., Nr. 57

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saeimas Prezidijā:

Par 2002. gada 25. marta sēdi

1. Saeimas Prezidijs nolēma sasaukt Saeimas ārkārtas sēdi šā gada 10. aprīlī pulksten 15.00 un izsludināt šādu sēdes darba kārtību:

“Par iedzīvotāju ārstniecības nodrošinājumu valstī”. (dok. nr.4301)

2. Sēdē izskatīja 10 saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

3. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 25. marta līdz 31. martam.

4. Pieņēma zināšanai informāciju par to, ka Saeimā nodibināta Latvijas un Maltas parlamentu sadarbības grupa. Par minētās grupas priekšsēdētāju ievēlēts deputāts V.Balodis, bet par priekšsēdētāja vietnieku — M.Vītols.

5. Pieņēma zināšanai informāciju par to, ka Saeimā nodibināta Latvijas un Slovēnijas parlamentu sadarbības grupa. Par minētās grupas priekšsēdētāju ievēlēts deputāts V.Ģīlis, bet par priekšsēdētāja vietnieku — G.Dambergs.

6. Pieņēma zināšanai LR ģenerālprokurora J.Maizīša iesniegumu par to, ka no 25. marta līdz 8. aprīlim viņš izmantos papildatvaļinājumu, kura laikā ģenerālprokurora pienākumus uzdots pildīt LR Ģenerālprokuratūras Krimināltiesiskā departamenta virsprokuroram, valsts tieslietu padomniekam Ē.Zvejniekam.

7. Pieņēma zināšanai deputāta M.Emsiņa iesniegumu par to, ka no 1. marta viņš pilda parlamentārā sekretāra pienākumus un algu vēlas saņemt Ministru kabinetā.

8. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija 2001. gada 13. decembra lēmumā “Par Saeimas štatu sarakstu 2002. gadam”.

9. Prezidijs nolēma nodot Juridiskajam birojam Saeimas Prezidija lēmuma projekta sagatavošanai Juridiskā biroja atzinumu par deputāta H.Čibuļa 2002. gada 25. februāra iesniegumu Saeimas Prezidijam.

10. Prezidijs nolēma nodot Saimnieciskajai komisijai deputāta O.Tolmačova iesniegumu par dzīvokļa īres maksas kompensēšanu.

11. Pieņēma lēmumu par grozījumiem Saeimas Prezidija 2001. gada 27. decembra lēmumā “Par “Noteikumu par Saeimas darbinieku darba samaksu” apstiprināšanu”.

12. Izskatīja deputātes V.Kezikas iesniegumu un attaisnoja viņas kavējumu Saeimas 21. marta sēdē.

13. Apstiprināja komandējumus:

1) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas locekļiem J.Dobelim un B.Cilevičam laikā no 2002. gada 2. aprīļa līdz 4. aprīlim uz Parīzi (Francija);

2) deputātam L.Muciņam 2002. gada 11. un 12. aprīlī uz Minheni (Vācija);

3) Eiropas lietu komisijas locekļiem I.Birzniecei, M.Mitrofanovam un M.Sprindžukam laikā no 2002. gada 7. aprīļa līdz 9. aprīlim uz Kopenhāgenu (Dānija);

4) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas loceklim I.Burvim, delegācijas sekretārei I.Sticenko un Saeimas autobāzes automašīnas vadītājam Dz.Gulbim 2002. gada 4. un 5. aprīlī uz Klaipēdu (Lietuva);

5) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas locekļiem M.Emsiņam, D.Staltam, S.Goldei, A.Razminovičam, M.Sprindžukam, delegācijas sekretārei I.Sticenko, Preses dienesta vadītājai I.Auniņai, Saeimas autobāzes automašīnu vadītājiem A.Veisam un J.Bricim laikā no 2002. gada 10. aprīļa līdz 12. aprīlim uz Viļņu (Lietuva);

6) Budžeta un finansu (nodokļu) komisijas vecākajam konsultantam J.Šintam laikā no 2002. gada 4. aprīļa līdz 7. aprīlim uz Prāgu (Čehija);

7) Informācijas nodaļas vadītājas vietniecei L.Upeniecei un Eiropas Savienības informācijas centra konsultantei I.Luriņai 2002. gada 4. un 5. aprīlī uz Luksemburgu.

14. Prezidijs nolēma neapstiprināt komandējumu deputātam N.Rudevičam laikā no 2002. gada 22. marta līdz 25. martam uz Hāgu (Nīderlande).

15. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas locekļu G.Damberga, S.Goldes, D.Stalta, J.Plinera, delegācijas sekretāres I.Sticenko un Saeimas autobāzes automašīnas vadītāja A.Rozicka komandējumu uz Lietuvu 2002. gada 1. un 2. martā.

16. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par EDSO Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītājas H.Demakovas komandējumu uz Maskavu (Krievija) no 2002. gada 1. aprīļa līdz 3. aprīlim.

17. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par NATO parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas locekļa G.Krasta komandējumu uz Ņujorku un Sanfrancisko (Amerikas Savienotās Valstis) no 2002. gada 28. aprīļa līdz 4. maijam.

18. Pieņema zināšanai šādus pārskatus par komandējumiem:

1) pārskatu par Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas locekļu komandējumu uz Viļņu šā gada 14. un 15. martā;

2) deputāta B.Cileviča pārskatu par piedalīšanos Eiropas padomes Parlamentārās asamblejas Bēgļu, migrācijas un demogrāfijas komitejas sēdē Parīzē 8. martā un Pārraudzības komitejas sēdē Budapeštā
11. martā.

Saeimas sekretāres biedrs A.Bartaševičs

Lēmums par Saeimas ārkārtas sēdes sasaukšanu 2002. gada 10. aprīlī

Saeimas Prezidijs nolemj:

Sasaukt Saeimas ārkārtas sēdi 2002. gada 10. aprīlī pulksten 15.00 un izsludināt šādu sēdes darba kārtību:

“Par iedzīvotāju ārstniecības nodrošinājumu valstī”. (dok. nr. 4301)

Saeimas priekšsēdētājs J.Straume

Rīgā 2002. gada 25. martā Saeimas sekretāre S.Dreimane

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!