• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Vācijas konkrēto atbalstu sabiedrības integrācijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.04.2002., Nr. 57 https://www.vestnesis.lv/ta/id/61247

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

16.04.2002., Nr. 57

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Vācijas konkrēto atbalstu sabiedrības integrācijā

Vācijas Federatīvās Republikas valdība 2002. gadā ar aptuveni 51 000 eiro atbalsta projektu “Tuvināšanās ES un nacionālā integrācija Igaunijā un Latvijā”. Projektu īsteno Eiropas Nacionālo minoritāšu lietu centrs (ENMLC) Flensburgā.

No šīs summas citustarp tiek finansēts seminārs, kas plānots 2002. gada vidū Igaunijā par Igaunijas un Latvijas citvalodīgo minoritāšu integrācijas tiesiskajiem jautājumiem. Papildus tam federālā valdība atbalsta 2002. gada beigās plānoto ENMLC noslēguma konferenci par šo pašu projektu, kas notiks Vācijas un Dānijas pierobežā.

Iepriekš jau tika atbalstīts tāda paša nosaukuma seminārs, kurā piedalījās augsta ranga dalībnieki un ko Eiropas Nacionālo minoritāšu lietu centrs īstenoja 2000. gada decembrī Flensburgā (Vācija) un Tonderē (Dānija), kā arī četru semināru cikls 2001. gadā Narvā–Jēsū, Liepājā, Pērnavā un Daugavpilī.

Tādējādi Vācijas valdība veicina Igaunijas un Latvijas integrācijas centienus un abu valstu tuvināšanos Eiropas Savienībai.

 

Vācijas vēstniecība Latvijā

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!