• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Mantojumu ziņas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.04.2002., Nr. 57 https://www.vestnesis.lv/ta/id/61253

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Notāru, tiesu ziņas

Vēl šajā numurā

16.04.2002., Nr. 57

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Mantojumu ziņas

Rīgas Kurzemes rajona tiesā saņemts Agra Šimkuna pieteikums par apstiprināšanu mantojuma tiesībās uz atstāto RITAS ŠIMKUNES, mirušas 1999.gada 1.oktobrī, mantojumu. Lieta nozīmēta izskatīšanai 2002.gada 24.maijā pulksten 15 Rīgā, Daugavgrīvas ielā 58, 202.kabinetā.

 

Rīgas Ziemeļu raj. tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar VLADIMIRA MAREJEVA, p.k.1611XX-XXXXX, dzīv. Rīgā, A.Dombrovska ielā 44-64, miruša 2002.gada 12.februārī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret mantojumu, pieteikties tiesā līdz 2002.gada 17.jūlijam. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas rajona tiesa izsludina par 1997.gada 14.martā mirušā GEORGIJA ŪDRA, kura pēdējā dzīvesvieta bija Rīgas rajonā, Ropažu pagastā, “Kalniešos”, mantojuma atklāšanos. Tiesa uzaicina visus, kuriem kā mantiniekiem, kreditoriem vai kā citādi ir kādas tiesības uz mantojumu, pieteikt savas tiesības Rīgas rajona tiesā līdz 2002.gada 17.maijam, pretējā gadījumā nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!