• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - iznākusi 5. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.04.2002., Nr. 59 https://www.vestnesis.lv/ta/id/61341

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ar Eiropas atbalstītu pustraktoru un vienu sējmašīnu četru vietā

Vēl šajā numurā

18.04.2002., Nr. 59

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” — iznākusi 5. burtnīca

Godātie lasītāji, šīgada piektā valsts normatīvo tiesību aktu burtnīca pie Jums dodas ar diviem likumiem, kas Saeimā pieņemti 28. februārī, un piecpadsmit Ministru kabineta dokumentiem, kas izdoti no 19. līdz 27. februārim. Saeima izdarījusi grozījumus likuma “Par cukuru” 3. pantā, un likums papildināts ar pārejas noteikumiem. Grozījumi izdarīti vairākos pantos likumā “Par īpaši aizsargājamām dabas teritorijām”, un arī tas papildināts ar pārejas noteikumiem. Ministru kabinetam uzdots noteikt kritērijus Eiropas nozīmes aizsargājamo dabas teritoriju (Natura2000) izveidošanai Latvijā.

Ministru kabinets izdarījis grozījumus noteikumos par dabas aizsardzību meža apsaimniekošanā — jaunā redakcijā izteikta piektā nodaļa “Noslēguma jautājumi”. Grozījumi izdarīti noteikumos par karavīru un zemessargu atalgojuma sistēmu, izsakot jaunā redakcijā 1. pielikumu. Noteikumiem par atliekvielu (veterināro zāļu, smago metālu, mikotoksīnu u.tml.) kontroli un tās finansēšanas kārtību ir divi pielikumi. Tajos norādītas atliekvielas, kuru klātbūtni nosaka dzīvniekos, barībā, produktos, dzeramajā ūdenī un virszemes ūdenī. Noteikumiem par ziņu iesniegšanu Sodu reģistram un tajā iekļauto ziņu izsniegšanu ir septiņi pielikumi ar veidlapu paraugiem. Izdoti jauni noteikumi par pasažieru autopārvadājumu maršrutu atklāšanas, slēgšanas un atļauju izsniegšanas kārtību. Ar Ministru kabineta rīkojumiem apstiprināta jauna Policijas akadēmijas Satversme un izdarīti grozījumi Starptautiskās ekonomikas un biznesa administrācijas augstskolas Satversmē.

Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!