• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par transporta kustību robežkontroles punktos ar Krieviju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.04.2002., Nr. 60 https://www.vestnesis.lv/ta/id/61397

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Liepājas pilsētas domes saistošie noteikumi Nr.6

Par grozījumiem Liepājas apbūves noteikumos

Vēl šajā numurā

19.04.2002., Nr. 60

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par transporta kustību robežkontroles punktos ar Krieviju

Satiksmes ministrs Anatolijs Gorbunovs 17.aprīlī nosūtījis vēstuli Krievijas Federācijas transporta ministram Sergejam Frankam ar lūgumu sekmēt transporta plūsmas caurlaides spēju abu valstu savstarpējos robežkontroles punktos. A. Gorbunovs ierosina arī veicināt kravas transporta kustības attīstību Vientuļu robežkontroles punktā.

Vēstulē A. Gorbunovs vērš Krievijas ministra uzmanību uz stāvokli, kāds izveidojies abu valstu robežkontroles punktos, kur rindā stāv vairāki simti kravas automašīnu. Pie Terehovas pārejas punkta robežas šķērsošanu šobrīd gaida ap 300 kravas automašīnu gara rinda. Aptuveni 70 procenti no tām ir Lietuvā reģistrētie transporta līdzekļi. A.Gorbunovs atzīmē, ka ar pašreizējo kontroles darbinieku skaitu robežpunkta vidējā caurlaides spēja ir acīmredzami nepietiekama — aptuveni 150 automašīnu diennaktī. Gara rinda, ap 130 kravas automašīnu, izveidojusies arī pie Grebņevas robežkontroles punkta.

A. Gorbunovs nosūtījis vēstules arī Ministru prezidentam Andrim Bērziņam un finansu ministram Gundaram Bērziņam ar lūgumu iespēju robežās sekmēt pozitīvu šī jautājuma risinājumu.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!