• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas nacionālo konventu par Eiropas nākotni. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.04.2002., Nr. 61 https://www.vestnesis.lv/ta/id/61468

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Samērojot ar citiem gaitu uz Eiropas Savienību un NATO

Vēl šajā numurā

23.04.2002., Nr. 61

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas nacionālo konventu par Eiropas nākotni

Vakar, 22. aprīlī, Ministru prezidenta Andra Bērziņa un Eiropas kustības Latvijā prezidenta Aināra Dimanta vadībā notika rīcības komitejas sēde, lai sagatavotu Latvijas nacionālā konventa par Eiropas nākotni atklāšanas sēdi 9.maijā.

Nacionālā konventa mērķis ir sagatavot un apspriest ieteikumus Latvijas pārstāvjiem Eiropas Konventā, kā arī rosināt diskusiju par Latvijas lomu nākotnes Eiropā un Latvijai vēlamo Eiropas Savienības nākotnes darbības modeli. Premjerministrs Andris Bērziņš un Eiropas kustības Latvijā prezidents Ainārs Dimants nacionālajā konventā aicinās piedalīties visu Latvijas novadu, profesiju un sociālo grupu pārstāvjus.

Rīcības komiteja izstrādāja pirmās konventa sēdes dienas kārtību un nolēma papildināt nacionālā konventa dalībnieku sarakstu, kā arī izteica aicinājumu valsts un nevalstisko organizāciju pārstāvjiem iesaistīties diskusijās par Latviju nākotnes Eiropā. Konventa pirmā sēde notiks Rīgas Latviešu biedrības namā, un to translēs Latvijas Radio. Savus priekšlikumus par nacionālā konventa darbību lūdzam sūtīt uz adresi: konvents@eib.lv .

Rīcības komitejā ietilpst valdības un nevalstisko organizāciju pārstāvji, kā arī Latvijas pārstāvji Eiropas Konventā.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!