• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Mantojumu ziņas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.04.2002., Nr. 64 https://www.vestnesis.lv/ta/id/61616

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Notāru, tiesu ziņas

Vēl šajā numurā

26.04.2002., Nr. 64

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Mantojumu ziņas

Valmieras rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar MARTAS EGLES, dzim.1911.gada 22.martā, kuras pēdējā dzīves vieta bijusi Valmierā, Senču ielā 8, mirušas 2001.gada 16.jūnijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatāriem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības pret mantojumu vai iebildumi, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā pēc publikācijas presē. Uzaicinājuma termiņā nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Daugavpils tiesas lietvedībā atrodas civillieta sakarā ar TAISIJAS NAUMOVAS, dzim.1919.gada 3.novembrī, dzīv. Teātra ielā 4-16, Daugavpilī, mirušas 2002.gada 13.martā, atstāto mantojumu. Tiek uzaicināti pieteikties visi tie, kam kā mantiniekiem, kreditoriem vai kā citādi ir kādas tiesības uz mantojumu. Gadījumā, ja viņi nepieteiks savas tiesības Daugavpils tiesā trīs mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publicēšanas, nepieteiktās tiesības un prasības tiks dzēstas.

 

Krāslavas rajona tiesā atrodas Nikodima Vikaiņa mantojuma lieta Nr.18025302, 253/02. Krāslavas rajona tiesa uzaicina NIKODIMA VIKAIŅA, dzim.1916.gadā, līdz nāvei dzīv. Krāslavā, miruša 2001.gada 12.decembrī, mantiniekus, legatārijus, kreditorus pieteikties Krāslavas rajona tiesā uz atklājušos mantojumu trīs mēnešu laikā pēc uzaicinājuma publikācijas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”. Personas, kuras noteiktajā termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Krāslavas rajona tiesa uzaicina JADVIGAS LEVKOVAS, dzim.1939.gadā, līdz nāvei dzīv. Krāslavas rajonā, Andrupenes pagastā, mirušas 2002.gada 21.februārī, mantiniekus, legatārijus, kreditorus pieteikties Krāslavas rajona tiesā uz atklājušos mantojumu trīs mēnešu laikā pēc uzaicinājuma publikācijas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”. Personas, kuras noteiktajā termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Krāslavas rajona tiesa uzaicina ANATOLIJA BLEIDEĻA, dzim.1939.gadā, līdz nāvei dzīv. Krāslavas rajonā, Aulejas pagastā, miruša 2001.gada 2.aprīlī, un KAZIMIRAS BLEIDELES, līdz nāvei dzīv. Krāslavas rajonā, Aulejas pagastā, mirušas 1986.gada 8.decembrī, mantiniekus, legatārijus, kreditorus pieteikties Krāslavas rajona tiesā uz atklājušos mantojumu trīs mēnešu laikā pēc uzaicinājuma publikācijas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”. Personas, kuras noteiktajā termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas rajona tiesas izsludina par 2001.gada 11.augustā mirušā LEONĪDA KOVAĻEVSKA, kura pēdējā dzīvesvieta bija Rīgas rajonā, Ķekavas pagastā, Gaismas ielā 19/6-48, mantojuma atklāšanos. Tiesa uzaicina visus, kuriem kā mantiniekiem, kreditoriem vai kā citādi ir kādas tiesības uz mantojumu, pieteikt savas tiesības Rīgas rajona tiesā līdz 2002.gada 23.maijam, pretējā gadījumā nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Rīgas Latgales priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar VALENTĪNA STREĻŅIKOVA, dzim.1944.gadā, dzīv. Rīgā, Maskavas ielā 259/1-26, miruša 2001.gada 14.septembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Liepājas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā JĀŅA EDUARDA DRUĻĻA, miruša 2000.gada 29.maijā, atstāto mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas tiesības uz mantojumu vai iebildumi pret testamentu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Visi, kas savas tiesības un iebildumus nepieteiks uzaicinājuma termiņā, tiks atzīti par tādiem, kas zaudējuši šīs tiesības vai atteikušies no iebildumiem.

 

Liepājas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā AINAS ČĒŽES, mirušas 2002.gada 11.janvārī, atstāto mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas tiesības uz mantojumu vai iebildumi pret testamentu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Visi, kas savas tiesības un iebildumus nepieteiks uzaicinājuma termiņā, tiks atzīti par tādiem, kas zaudējuši šīs tiesības vai atteikušies no iebildumiem.

 

Aizkraukles rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar JĀŅA SALMIŅA, dzim.1928.gada 20.decembrī, dzīv. Aizkraukles rajonā, Skrīveru pagastā, Sporta ielā 13, miruša 2001.gada 11.oktobrī, atstāto mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret mantojumu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Termiņā nepieteiktās tiesības tiks atzītas par dzēstām.

 

Aizkraukles rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar FJODORA ROMAŅUKA, dzim.1937.gada 25.maijā, dzīv. Aizkraukles rajonā, Klintaines pagastā, “Klintiņās”, miruša 2001.gada 11.decembrī, atstāto mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret to, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Termiņā nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Madonas rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar SLAVIKA GABRANOVA, dzim.1947.gadā, dzīv. Madonā, Raiņa, ielā 25a-51, miruša 2002.gada 9.aprīlī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Ventspils tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ŅINAS MUHAS , dzim.1932.gadā, dzīv. Ventspilī, Celtnieku ielā 2-25, mirušas 2001.gada 4.novembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Ventspils tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar IVARA KRŪKĻA, dzim.1933.gadā, dzīv. Ventspilī, Loču ielā 11, miruša 2002.gada 16.februārī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Ventspils tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar VALDA ZERNEVICA, dzim.1953.gadā, dzīv. Ventspils rajonā, Zlēku pagastā, Medpunktā, miruša 1998.gada 13.jūnijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu, pieteikties tiesā mēneša laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Daugavpils tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar IVANA BOGDANOVA, dzim.1921.gadā, dzīv. Daugavpilī, Dzeguzes ielā 7-1, miruša 2001.gada 9.aprīlī, atstāto mantojumu. Personām, kam ir prasības vai iebildumi pret testamentu, jāpiesakās Daugavpils tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Uzaicinājuma termiņā nepieteiktās tiesības un prasības tiks uzskatītas par dzēstām.

 

Daugavpils tiesas lietvedībā atrodas civillieta sakarā ar LEONTIJA ROŽAŠČONOKA, dzim.1939.gada 3.martā, dzīv. Ilgas ielā 4, Medumu pagastā, Daugavpils raj., miruša 2000.gada 29.janvārī, atstāto mantojumu. Tiesa uzaicina pieteikties triju mēnešu laikā visus tos, kuriem kā mantiniekiem, kreditoriem vai kā citādi ir kādas tiesības uz mantojumu. Gadījumā, ja viņi nepieteiks savas tiesības uzaicinājumā noteiktajā termiņā, nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Balvu rajona tiesas lietvedībā atrodas civillieta sakarā ar JOAKIMA TARASOVA, dzim.15.10.1930., dzīv. Balvu raj., Briežuciema pag., “Lazdulejā”, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret mantojumu, jāpiesakās tiesā triju mēnešu laikā kopš šī sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Cēsu rajona tiesa izsludina par mantojuma atklāšanos un aicina pieteikt savas tiesības visiem pils. MAIGAS BLUMBERGAS, mirušas 2001.gada 23.decembrī Cēsu rajona Straupes pagastā, mantiniekiem. Visas personas, kuras vēlas pretendēt uz mantojumu vai pieteikt kreditoru pretenzijas, tiek aicinātas par to paziņot Cēsu rajona tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas dienas. Pēc minētā termiņa tiks dzēstas visas laikā nepieteiktās tiesības un prasības.

 

Ventspils tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar IRAIDAS KOLBERGAS, dzim.1963.gadā, dzīv. Ventspilī, Katrīnas ielā 5-3, mirušas 2000.gada 29.novembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu, pieteikties tiesā mēneša laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Ventspils tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar JĀŅA SESKA, dzim.1923.gadā, dzīv. Ventspilī, Siguldas ielā 12a-32, miruša 2002.gada 28.janvārī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Valmieras rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar MILLIJAS LUKAS, dzim.1924.gada 27.martā, kuras pēdējā dzīvesvieta bija Valmierā, Palejas ielā 19-2, mirušas 2001.gada 29.novembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā pēc publikācijas presē. Termiņā nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesā atrodas lieta sakarā ar VALENTĪNAS TERENTJEVAS, dzim.1915.gada 31.janvārī, mirušas 2001.gada 16.decembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma laikā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas ir zaudējušas savas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Talsu rajona tiesa izsludina par 2001.gada 29.septembrī mirušā VALDEMĀRA BRAVLANSKA, kura pēdējā dzīvesvieta bija Talsu rajonā, mantojuma atklāšanos. Mantiniekiem, kreditoriem un tiem, kam citādi ir kādas tiesības uz mantojumu, pieteikties Talsu rajona tiesā trīs mēnešu laikā no šī sludinājuma publicēšanas. Termiņā nepieteiktās tiesības un prasības tiks uzskatītas par dzēstām.

 

Talsu rajona tiesa izsludina par 2001.gada 10.novembrī mirušās VALIJAS KRŪZES, kuras pēdējā dzīvesvieta bija Talsu rajonā, mantojuma atklāšanos. Mantiniekiem, kreditoriem un tiem, kam citādi ir kādas tiesības uz mantojumu, pieteikties Talsu rajona tiesā trīs mēnešu laikā no šī sludinājuma publicēšanas. Termiņā nepieteiktās tiesības un prasības tiks uzskatītas par dzēstām.

 

Ventspils tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar IMANTA RUTUĻA, dzim.1956.gadā, dzīv. Ventspils rajonā, Usmas pagastā, “Līdumniekos”, miruša 2001.gada 3.jūnijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu, pieteikties tiesā līdz 2002.gada 3.jūnijam. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Ventspils tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ANATOLIJA KURLOVIČA, dzim.1928.gadā, dzīv. Ventspilī, Robežu ielā 62, miruša 2001.gada 1.decembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Latgales priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar HERMAŅA KADIĶA, dzim.1920.gadā, dzīv. Rīgā, Salacas ielā 21-17, miruša 2001.gada 8.decembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Aizkraukles rajona tiesā atrodas lieta sakarā ar LĪVIJAS AUZĀNES, dzim.1939.gada 15.jūnijā, dzīv. Aizkraukles rajonā, Zalves pagastā, “Saknītēs”, mirušas 2001.gada 12.decembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības vai iebildumi pret mantojumu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Termiņā nepieteiktās tiesības tiks uzskatītas par dzēstām.

 

Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesā atrodas lieta sakarā ar ARNOLDA VOLDEMĀRA OZOLA, dzim.1921.gada 16.augustā, miruša 2002.gada 20.martā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma laikā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas ir zaudējušas savas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Aizkraukles rajona tiesā Aizkrauklē, Spīdolas ielā 4, atrodas lieta sakarā ar MIERVALŽA BANGAS, dzim.1925.gada 24.augustā, dzīv. Aizkrauklē, Bērzu ielā 6-5, miruša 2001.gada 12.novembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret to, jāpiesakās tiesā mēneša laikā no sludinājuma publicēšanas. Termiņā nepieteiktās tiesības tiks atzītas par dzēstām.

 

Rīgas Ziemeļu raj. tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ANNAS VAIDERES, dzim.1942.gadā, dzīv. Rīgā, Dzirnavu ielā 8-16, mirušas 2002.gada 23.janvārī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā līdz 2002.gada 10.jūlijam. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Daugavpils tiesas lietvedībā atrodas civillieta sakarā ar NIKOLAJA KOVAĻONOKA, dzim.1955.gada 7.novembrī, dzīv. Daugavpilī, Raipoles ielā 2a-67, miruša 2001.gada 3.jūnijā, atstāto mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādi kādas prasības par mantojumu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Uzaicinājuma termiņā nepieteiktās tiesības un prasības tiks uzskatītas par dzēstām.

 

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar MARIJAS TROFIMOVIČAS, dzim.1929.gadā, dzīv. Rīgā, Dzelzavas ielā 19-4, mirušas 2001.gada 29.septembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar VLADIMIRA NAZAREVSKA, dzim.1914.gadā, dzīv. Rīgā, Vijciema ielā 16-11, miruša 2001.gada 24.oktobrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar JEVGENIJA ŠABAŠEVA, dzim.1945.gadā, dzīv. Rīgā, Biķernieku ielā 53-35, miruša 2002.gada 14.martā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Valkas rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar IVANA PITAJEVA, p.k.1005XX-XXXXX, dzīv. “Mežmalās”, Bilskas pag., Valkas raj., miruša 1994.gada 28.martā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi, jāpiesakās tiesā viena mēneša laikā pēc šī sludinājuma publikācijas laikrakstā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības vai iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Siguldas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ELZAS ERMIŅAS, dzīv. Allažu pag., SSAC “Allaži”, mirušas 2001.gada 9.septembrī, mantojumu. Mantiniekiem, kreditoriem, legetārijiem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi, pieteikties tiesā līdz 2002.gada 22.jūlijam. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Kurzemes rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar IVANA DEŅISOVA, dzim.1937.gadā, dzīv. Rīgā, Imantas ielā 3c-3, miruša 1999.gada 22.augustā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publikācijas. Personas, kuras sludinājuma termiņā nepieteiks šīs tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesā atrodas lieta sakarā ar SVETLANAS KOLOSOVSKAS, dzim.1947.gada 8.septembrī, mirušas 2001.gada 18.oktobrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma laikā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas ir zaudējušas savas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Cēsu rajona tiesā, 213.zālē, 2002.gada 9.maijā pulksten 14 tiks nolasīts pils.GUNĀRA VISVALDA JANITĒNA, dzīv. Kanādā, Ontario, miruša 2001.gada 11.septembrī, testaments. Visas personas, kuras vēlas pretendēt uz mantojumu vai apstrīdēt testamentu, vai pieteikt kreditoru pretenzijas, tiek aicinātas par to paziņot Cēsu rajona tiesā trīs mēnešu laikā no testamenta nolasīšanas. Pēc minētā termiņa tiks dzēstas visas laikā nepieteiktās tiesības un prasības.

 

Bauskas rajona tiesas lietvedībā atrodas civillieta sakarā ar ZELMAS LŪCIJAS JUZENAS, dzim.1924.gada 28.jūnijā, agrāk dzīv. Bauskas rajonā, Īslīces pagastā, “Griķos”, mirušas 2002.gada 24.februārī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā kopš šī sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības vai iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Cēsu rajona tiesa izsludina par mantojuma atklāšanos un aicina pieteikt savas tiesības visiem pils. AUSMAS AMĀLIJAS KARLSONES, mirušas 2002.gada 9.martā Cēsīs, mantiniekiem. Visas personas, kuras vēlas pretendēt uz mantojumu vai apstrīdēt testamentu, vai pieteikt kreditoru pretenzijas, tiek aicinātas par to paziņot Cēsu rajona tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Pēc minētā termiņa tiks dzēstas visas laikā nepieteiktās tiesības un prasības.

 

Cēsu rajona tiesa izsludina par mantojuma atklāšanos un aicina pieteikt savas tiesības visiem pils. MIĶEĻA VĪTOLA, miruša 2002.gada 18.februārī Cēsīs, mantiniekiem. Visas personas, kuras vēlas pretendēt uz mantojumu vai pieteikt kreditoru pretenzijas, tiek aicinātas par to paziņot Cēsu rajona tiesai trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Pēc minētā termiņa tiks dzēstas visas laikā nepieteiktās tiesības un prasības.

 

Rīgas Kurzemes rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar KĀRĻA ŠPORA, dzim.1917.gadā, dzīv. Rīgā, Dārza ielā 38-8, miruša 2002.gada 1.janvārī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publikācijas. Personas, kuras sludinājuma termiņā nepieteiks šīs tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Kuldīgas rajona tiesa lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ELIZABETES ZELTIŅAS, mirušas 2001.gada 1.maijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Uzaicinājuma termiņā nepieteiktās tiesības un prasības tiks dzēstas.

 

Rīgas Latgales priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar LAIMOŅA EINAUSA, dzim.1927.gadā, dzīv. Rīgā, Stabu ielā 51-17, miruša 2001.gada 9.martā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas rajona tiesa izsludina par 1994.gada 16.janvārī mirušās MAIGAS ŠTRODAHAS, kuras pēdējā dzīvesvieta bija Rīgas rajonā, Garkalnes pagastā, Ezera prospektā 19, mantojuma atklāšanos. Tiesa uzaicina visus, kuriem kā mantiniekiem, kreditoriem vai kā citādi ir kādas tiesības uz mantojumu, pieteikt savas tiesības Rīgas rajona tiesā līdz 2002.gada 29.jūlijam, pretējā gadījumā nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Limbažu rajona tiesā saņemts pieteikums par mantojuma atklājušānos pēc JĀŅA MAČIVKAS, dzim.1944.gada 12.jūlijā, miruša 2002.gada 2.janvārī, dzīv. Limbažu rajonā, Lēdurgas pagastā, Ozolu ielā 5, nāves. Uzaicinām visus, kam kā mantiniekiem, kreditoriem vai kā citādi ir kādas tiesības uz atstāto mantojumu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Termiņā nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Talsu rajona tiesa izsludina par 1976.gada 21.februārī mirušās ELIZABETES TOMSONES, kuras pēdējā dzīvesvieta bija Talsu rajonā, mantojuma atklāšanos. Mantiniekiem, kreditoriem un tiem, kam ir kādas tiesības uz mantojumu, personām, kurām ir iebildumi pret testamentu, pieteikties Talsu rajona tiesā trīs mēnešu laikā no šī sludinājuma publicēšanas. Termiņā nepieteiktās tiesības un prasības tiks uzskatītas par dzēstām.

 

Limbažu rajona tiesā saņemts pieteikums par mantojuma atklāšanos pēc ARŅA ROZENŠTEINA, dzim.1942.gada 27.septembrī, miruša 2002.gada 31.janvārī, dzīv. Limbažu rajonā, Salacgrīvā, Pērnavas ielā 10-16, nāves. Uzaicinām visus, kam kā mantiniekiem, kreditoriem vai kā citādi ir kādas tiesības uz atstāto mantojumu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Termiņā nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Talsu rajona tiesa izsludina par 2000.gada 14.decembrī mirušā HARALDA LANKOVSKA, kura pēdējā dzīvesvieta bija Talsu rajonā, mantojuma atklāšanos. Mantiniekiem, kreditoriem un tiem, kam citādi ir kādas tiesības uz mantojumu, pieteikties Talsu rajona tiesā trīs mēnešu laikā no šī sludinājuma publicēšanas. Termiņā nepieteiktās tiesības un prasības tiks uzskatītas par dzēstām.

 

Talsu rajona tiesa izsludina par 2002.gada 22.janvārī mirušās MAIJAS CIRVELES, kuras pēdējā dzīvesvieta bija Talsu rajonā, mantojuma atklāšanos. Mantiniekiem, kreditoriem un tiem, kam citādi ir kādas tiesības uz mantojumu, personām, kurām ir iebildumi pret testamentu, pieteikties Talsu rajona tiesā trīs mēnešu laikā no šī sludinājuma publicēšanas. Termiņā nepieteiktās tiesības un prasības tiks uzskatītas par dzēstām.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!