• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts prezidente: Latvijas minoritāšu tautību bērnu sporta svētkos Rīgā, Sporta manēžā, 2002.gada 27.aprīlī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.04.2002., Nr. 65 https://www.vestnesis.lv/ta/id/61713

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Kad pienācis laiks īstenot labas ieceres

Vēl šajā numurā

30.04.2002., Nr. 65

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts prezidente:

Latvijas minoritāšu tautību bērnu sporta svētkos Rīgā, Sporta manēžā, 2002.gada 27.aprīlī

Augsti godātie sacensību rīkotāji, olimpieši, mīļie bērni un jaunieši!

Šīs ir skaistas spēles, kas pulcina kopā Latvijas bērnus, kuru senči nākuši no dažādām zemēm, tautām un kultūrām, bet tagad visi pulcējušies kopā zem sporta zīmes un šeit, Latvijas valstī. Gluži tāpat kā olimpiāde apvieno sportistus no visas pasaules, tā šeit, šajās sporta spēlēs, ir apvienoti bērni un jaunieši no dažādām tautībām. Jūs visi esat Latvijas bērni, Latvijai ikviens no jums ir vienādi svarīgs, vienādi vērtīgs un vienādi piederīgs.

Olimpisko spēļu zīme ir sacensība, un sacensties nozīmē katram meklēt un atrast to, kas viņam veicas, un darīt to, cik vien labi spēj. Nav svarīgi būt pašam labākajam pasaulē, bet ir svarīgi būt pašam labākajam pēc savām spējām. No tevis nevar prasīt vairāk, kā tavu labāko, bet mazāk no sevis tu arī nedrīkstētu prasīt. Ja katrs savā dzīvē centīsies darīt labāko, ko viņš var, tad mums visiem dzīvē būs sekmes, mums sekmēsies arī veidot tādu valsti, par kuru varam būt lepni. Es novēlu visiem dalībniekiem, lai šī jums būtu jautra, patīkama, skaista diena un lai draudzība, kas šeit nostiprinās, turpinātos arī ārpus šīs halles.

Es ceru, ka nākotnē būs iespējams šādus pasākumus izvērst plašāk, varbūt divu dienu nometnē uz laukiem, kur varētu, kā šodien, skaistā dienā notikt arī pasākumi ārā, svaigā gaisā. Katrā ziņā šī kopāsanākšana ir skaista, un es novēlu visiem to it īpaši patīkamu.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!