• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par grandiozo boulinga centru. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.05.2002., Nr. 66 https://www.vestnesis.lv/ta/id/61748

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par multikultūru un nacionālo raksturu

Vēl šajā numurā

03.05.2002., Nr. 66

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par grandiozo boulinga centru

Rīgā iepretim lielveikalam “Spice” Lielirbes ielā septembrī pabeigs sporta un atpūtas kompleksa “Bowlero” būvi. Tajā būs lielākā boulinga zāle Baltijas valstīs. Atpūtas kompleksu sāka būvēt pagājušā gada decembrī, un tagad tas jau nosvinējis spāru svētkus. “Bowlero” četros stāvos atradīsies divas boulinga zāles, bērnu rotaļu istabas, restorāns, veselības centrs un konferenču zāle. Centra būvniecībā forma “Loze un Loze” investējusi trīs miljonus latu.

“Bowlero” arhitekts Pēteris Kļava uzskata, ka atpūtas centrs būs unikāla būve gan arhitektūras, gan interjera ziņā. Ēkai būs mūsdienīga un atraktīva forma, kā arī daudz dekoratīvo elementu. Pārējo Rīgas boulinga zāļu vidū šī izcelsies ar savu fundamentalitāti, jo līdzšinējās uzbūvētas kā angāra tipa celtnes, bet šī būs oriģināla ēka. Tagad Rīgā varēs notikt plaša starptautiska mēroga boulinga sacensības.

 

“RĪGAS BALSS”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!