• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par 2006. gada Pasaules ledus hokeja čempionāta rīcības komitejas paredzēto ārkārtas sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.05.2002., Nr. 66 https://www.vestnesis.lv/ta/id/61755

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par bezdarbu kā problēmu Latvijā

Vēl šajā numurā

03.05.2002., Nr. 66

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par 2006. gada Pasaules ledus hokeja čempionāta rīcības komitejas paredzēto ārkārtas sēdi

Ministru prezidents Andris Bērziņš ir pieņēmis lēmumu sestdien, 4.maijā, sasaukt 2006.gada Pasaules ledus hokeja čempionāta rīcības komitejas ārkārtas sēdi, kurā tiks pārbaudīti izplatītie apgalvojumi par iespējamām kāda rīcības komitejas locekļa parakstītām saistībām sakarā ar multifunkcionālās ledus halles celtniecību. Visiem rīcības komitejas locekļiem ierašanās uz sēdi ir obligāta. Sēde būs atklāta.

Ministru prezidents ir atkārtoti uzdevis Latvijas Hokeja federācijas prezidentam Kirovam Lipmanam iesniegt visus dokumentus un dokumentu projektus, ko federācija ir izsūtījusi vai saņēmusi no firmas “IMS Studio 6” un citiem pretendentiem uz hokeja halles celtniecību. Dokumenti jāiesniedz Ministru kabinetā līdz 3.maijam pulksten 16. Ministru prezidents ir nolēmis katram rīcības komitejas loceklim personīgi vēlreiz uzdot jautājumu, vai viņš ir parakstījis kādu dokumentu par saistībām.

Ministru prezidents jau 26.aprīlī nosūtīja vēstuli Latvijas Hokeja federācijai, kurā lūdza nosaukt pieņemamāko laiku rīcības komitejas ārkārtas sēdes sasaukšanai. Federācijas atbildē tika ieteikts sēdi sasaukt tikai 17.maijā. Pēc Ministru prezidenta uzskata, atbilde apliecina, ka Hokeja federācija neizprot situācijas nopietnību un kaitējumu, ko čempionāta rīkošanai nodara ažiotāža ap pirmo izvēlēto pretendentu multifunkcionālās halles celtniecībai —“IMS Studio 6”.

Ja kādas personas rīcībā patiešām ir parakstīti dokumenti par kādām saistībām, Ministru prezidents šo personu aicina nekavējoties ar to iepazīstināt rīcības komiteju un vērsties prokuratūrā, lai ieviestu skaidrību un darītu galu minējumiem, kā arī ļautu vainīgo saukt pie atbildības.

Arnis Lapiņš, Ministru prezidenta preses sekretārs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!