• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts prezidente: Par Valsts prezidenta Militāro padomi Sveicot mūsu Latvijas sporta izcilniekus. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.05.2002., Nr. 68 https://www.vestnesis.lv/ta/id/61910

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par juridiskās izglītības kvalitātes vērtēšanu Latvijā

Vēl šajā numurā

08.05.2002., Nr. 68

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts prezidente:

Par Valsts prezidenta Militāro padomi

Valsts prezidente Vaira Vīķe–Freiberga 6.maijā parakstīja rīkojumu par Valsts prezidenta Militārās padomes izveidošanu saskaņā ar Nacionālās drošības likuma 8.pantu, nosakot, ka Valsts prezidenta Militārās padomes kompetenci un darbību nosaka Militārās padomes nolikums”. Padomes sastāvā ietilpst NBS komandieris un ieroču šķiru komandieri, Aizsardzības ministrijas valsts sekretārs.

Sveicot mūsu Latvijas sporta izcilniekus

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga ir nosūtījusi apsveikumu Jeļenai Prokopčukai, sveicot ar izcīnīto bronzu Pasaules čempionātā pusmaratonā Briselē. “Tā bija patiesi priecīga vēsts, ko Latvija saņēma par Jūsu skaisto sasniegumu, kas vainagojies ar labāko Eiropas mērogā un trešo augstāko pasaulē,” raksta V.Vīķe–Freiberga.

Valsts prezidente ir nosūtījusi apsveikumu Rēzeknes robežsargu skolas pasniedzējam robežsardzes leitnantam Valdim Bikovskim, sveicot viņu un dienesta suni Rasko ar izcīnīto pirmo vietu NATO Starptautiskajās dienesta suņu biatlona sacensībās. “Tas ir augsts gods, ko esat panācis ar smagu darbu un uzticamu dienesta biedru sev līdzās. Tā ir zeltīta atzinība arī Latvijas Valsts robežsardzes kinologu saimei, par ko lepns var būt ikviens Latvijā. Jūsu sasniegums pierāda, ka arī Latvija kā līdzīga partnere var dot savu ieguldījumu NATO spēkos,” teikts apsveikumā.

 

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!