• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ceļu remontiem Talsu rajonā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.05.2002., Nr. 71 https://www.vestnesis.lv/ta/id/62076

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par korektas un objektīvas informācijas sniegšanu

Vēl šajā numurā

14.05.2002., Nr. 71

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ceļu remontiem Talsu rajonā

Satiksmes ministrs Anatolijs Gorbunovs pagājušonedēļ, 10.maijā, apmeklēja Talsu rajonu, lai izvērtētu ceļu remontdarbu gaitu un iepazītos dabā ar ceļu posmiem, ko atjaunot paredzēts Lauku autoceļu sakārtošanas un attīstības reģionālā programmas ietvaros.

Nākamgad 120 000 latu plānots atvēlēt posma “Talsu rajona robeža — Mērsrags” atjaunošanai, 368 000 latu posma Kaltene — Roja atjaunošanai un 540 000 latu posma Slītere — Mazirbe atjaunošanai.

Šogad valsts autoceļu ikdienas uzturēšanas darbi Talsu rajonā plānoti 614 000 latu vērtībā. Gada pirmajos četros mēnešos darbi izpildīti par 231 000 latu.

Rajona ceļi ir sliktā stāvoklī — melnais segums sabrucis 187 kilometru garumā, ceļi bez asfalta seguma kritiskā stāvoklī ir 115 km garumā. Iepazīstoties ar situāciju, ministrs norādīja, ka nepieciešams strauji kāpināt bedrīšu remontu tempu, organizējot darbu divās maiņās. Kaut arī aprīlī Talsu rajonā bedrīšu remonts izpildīts par 152% salīdzinājumā ar plānoto, lielākie darbu apjomi paredzēti maijā un jūnijā.

Šogad satiksmes nodrošināšanas pasākumi sabrukušajos autoceļu posmos ar melno segumu ieplānoti ceļā Stende — Sabile — Pūces. Konkurss par darbu veikšanu ir jau noticis, līgumu paredzēts noslēgt maija beigās un darbi jāizpilda mēneša laikā pēc līguma noslēgšanas. Paredzēts, ka šī ceļa posmā notiks reciklēšana — melnā seguma samalšana, pēc tam pievienojot tam minerālos materiālus un saistvielas, tā ceļu ar sabrukušu melno segumu pārvēršot par ceļu ar grants segumu.

Apmeklējot Talsu rajonu, A.Gorbunovs tikās ar vietējo pašvaldību vadītājiem un ceļu uzturētājiem, kā arī kopā ar Latvijas Autoceļu direkcijas speciālistiem novērtēja paveikto remontdarbu kvalitāti.

 

Satiksmes ministrijas Preses un informācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!