• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Grozījumi nolikumā "Nolikums par licencēto makšķerēšanu Salacas upē". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.05.2002., Nr. 71 https://www.vestnesis.lv/ta/id/62087

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Iepirkumi sabiedrisko pakalpojumu uzņēmumu vajadzībām

Vēl šajā numurā

14.05.2002., Nr. 71

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 

Apstiprinu:

Valsts Zivsaimniecības pārvaldes

priekšnieks N. Riekstiņš

2002.gada 30.aprīlī

 

Grozījumi nolikumā “Nolikums par licencēto makšķerēšanu Salacas upē”

Ievērojot Salacas upei pieguļošo pagastu iedzīvotāju lūgumus un pašvaldību ieteikumus, kā arī saskaņā ar BO SIA “Salacas ieleja” Dibinātāju kā licencētās makšķerēšanas Salacas upē pilnvarotās organizētājas iesniegumu, izdarīt sekojošus grozījumus 2002.gada 6.martā Valsts Zivsaimniecības pārvaldē apstiprinātajā nolikumā “Nolikums par licencēto makšķerēšanu Salacas upē”:

1. Papildināt nolikuma 2.4.punktu, aiz vārdiem “(..) 10m tauvas joslu” rakstot:

 

“,izņemot ledus periodā, kā arī posmā no kājnieku tilta pār Salacas upi pie papīrfabrikas Staicelē augšup pret straumi līdz tiltam Vecatē un posmā no šosejas tilta pār Salacas upi Salacgrīvā augšup pret straumi līdz augstsprieguma elektrolīnijas pārvadam pār Salacas upi Salacgrīvā, kur no 2002.gada 1.jūnija līdz 1.oktobrim šī nolikuma 2.5.punktā minētām personām makšķerēšana papildus atļauta arī no normatīvajos aktos noteiktā kārtībā reģistrētām laivām.”

2. Papildināt nolikumu ar jaunu punktu 2.5. sekojošā redakcijā:

 

“Makšķerēšana no laivām laika periodā no 2002.gada 1.jūnija līdz 1.oktobrim Salacas upes posmā no kājnieku tilta pār Salacas upi pie papīrfabrikas Staicelē augšup pret straumi līdz tiltam Vecatē atļauta Staiceles un Mazsalacas pilsētu ar laukiem administratīvajās teritorijās, un Ramatas, Skaņkalnes un Vecates pagastu administratīvajās teritorijās dzīvojošajiem 1.un 2.grupas invalīdiem, bet posmā no šosejas tilta pār Salacas upi Salacgrīvā augšup pret straumi līdz augstsprieguma elektrolīnijas pārvadam pār Salacas upi Salacgrīvā - Salacgrīvas pilsētas ar laukiem administratīvajā teritorijā dzīvojošajiem Salacas upes krastu iedzīvotājiem. Minēto pagastu pašvaldību administratīvajās teritorijās dzīvojošajiem 1.un 2.grupas invalīdiem un Salacas upes krastu iedzīvotājiem jābūt iekļautiem pašvaldību sastādītajos sarakstos ar BO SIA “Salacas ieleja” Dalībnieku Kopsapulces lēmumu, un tiem ir tiesības iegādāties Gada licenci ar atlaidi”.

3. Papildināt nolikumu ar jaunu punktu 2.6. sekojošā redakcijā:

 

“Licencētā makšķerēšana visās licencētās makšķerēšanas zonās ledus perioda laikā atļauta no ledus atbilstoši Rudens - ziemas sezonas licences prasībām.”

4. Nolikuma 7.1.punktu izteikt sekojošā redakcijā:

 

7.1.**Gada 1000 licences Ls 9,- Zivju skaits - atbilstoši Ministru kabineta

 

licence “Makšķerēšanas noteikumiem”, Pavasara

sezonā - vimbas atbilstoši Pavasara sezonai

noteiktajam skaitam, kas minēts šī

Nolikuma 6.1. punktā.

 

5. Papildināt piezīmi pie 7.punkta, attiecinot to uz 7.6. un 7.7. apakšpunktiem sekojošā redakcijā:

 

“Piezīme. ** Gada licenču īpašniekiem, kuri līdz šo grozījumu spēkā stāšanās dienai iegādājušies Gada licenci Ls 10,- vērtībā, tiek atgriezta licences cenas starpība Ls 1,- apmērā.”

6. Papildināt nolikumu ar jaunu punktu 8.3. sekojošā redakcijā:

 

“Ainažu, Mazsalacas, Salacgrīvas, Staiceles pilsētu ar laukiem administratīvajās teritorijās, un Ramatas, Skaņkalnes un Vecates pagastu administratīvajās teritorijās dzīvojošajiem bērniem un pusaudžiem vecumā līdz 16 gadiem ir tiesības makšķerēt (izņemot taimiņus un lašus) bez licences visa gada garumā posmā no šosejas tilta pār Salacas upi Salacgrīvā augšup pret straumi līdz tiltam pār Salacas upi Vecatē, ievērojot šajā nolikumā noteikto loma lielumu, ja viņi ir saņēmuši apliecību (šī nolikuma pielikums Nr.4), kurā norādīts personas vārds, uzvārds, dzīves vieta, attiecīgās pašvaldības priekšsēdētāja paraksts un zīmogs, kā arī BO SIA “Salacas ieleja” simbols, un kura tiek izsniegta saskaņā ar minēto pašvaldību sastādītiem sarakstiem, kurus apstiprina ar BO SIA “Salacas ieleja” Dalībnieku Kopsapulces lēmumu.”

7. Papildināt piezīmi pie 7.punkta sekojošā redakcijā:

 

“Piezīme. *** Ja tiek pārdotas visas Pavasara sezonai paredzētās “Taimiņa vienreizējās (1dienas) licences” “C” zonā”, BO SIA “Salacas ieleja” ir tiesības pārdot “Taimiņa vienreizējās (1dienas) licenču” pārpalikumu “D” zonā” to izmantošanai arī “C” zonā atbilstoši šī nolikuma 7.6.punkta prasībām, bet nepārsniedzot “C” zonā paredzēto licenču skaitu vienā dienā, kā arī bez tiesībām izmantot “Taimiņa vienreizējās (1dienas) licences “D” zonā” taimiņa licencētai makšķerēšanai “A” un “B” zonās.”

8. Svītrot nolikuma 10.6.4. punkta pašreizējo redakciju, tās vietā rakstot:

 

“Mazsalacā, Pasta ielā Nr.2 (veikalā “Xcentrs”) - darbdienās no 9.00 - 18.00, sestdienās no 9.00 - 15.00, tālr. 42 - 51278".

9. Papildināt nolikuma punktu Nr.10.6.7. sekojošā redakcijā:

• “Vagonu ielā Nr.38 (veikalā “Profi”), darbdienās no 9.00 - 20.00, sestdienās no 9.00 - 18.00, tālr. 7311123, mob. tālr.9110045";

• Kr. Barona ielā Nr.130 (veikalā “Gards”), darbdienās no 9.00 - 19.00, sestdienās no 9.00 - 17.00, tālr. 7313101;

• Lubānas ielā Nr.117, no pirmd. līdz sestd. no 9.00 - 19.00, svētd. no 9.00 - 17.00, tālr. 7175158;

• Dzirnavu ielā Nr.92 (veikalā “Ēsma”), darbdienās no 10.00 - 19.00, tālr. 72881306.

10. Šī nolikuma 1.pielikuma pirmajā lapā mainīt Gada licences cenu no Ls 10,- uz Ls 9,-

11. Papildināt nolikumu ar jaunu Pielikumu Nr.4 (šo grozījumu Pielikums):

 

“Jaunā makšķernieka apliecība - pielikums Nr. 4 nolikumam par licencēto makšķerēšanu Salacas upē”.

12. Šie grozījumi ir neatņemama nolikuma “Nolikums par licencēto makšķerēšanu Salacas upē” sastāvdaļa, kas stājas spēkā pēc grozījumu saskaņošanas ar Valsts Zivsaimniecības pētniecības institūtu, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) Dabas aizsardzības departamentu, Valmieras reģionālo vides pārvaldi, Ziemeļvidzemes biosfēras rezervātu, BO SIA “Salacas ieleja”, apstiprināšanas Valsts Zivsaimniecības pārvaldē un publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” un Limbažu rajona presē.

 

Jaunā makšķernieka apliecība -

pielikums Nr. 4 nolikumam

par licencēto makšķerēšanu Salacas upē.

MAKSKAPL COPY.GIF (27633 bytes)

Šī apliecība dod tiesības tās īpašniekam makšķerēt bez licences (izņemot taimiņus un lašus) visa gada garumā Salacas upē, sākot no šosejas pār Salacas upi Salacgrīvā augšup pret straumi līdz tiltam pār Salacas upi Vecatē, stingri ievērojot nolikumā “Nolikums par licencēto makšķerēšanu Salacas upē” noteikto loma lielumu un citas prasības, kā arī Ministru kabineta 13.02.2001. noteikumus Nr.67 “Makšķerēšanas noteikumi”.

 

 

“Godātais jaunais makšķerniek!

Tavas dzīvesvietas pašvaldība un BO SIA “Salacas ieleja” izsaka cerību un pārliecību, ka Tu uzmanīgi iepazīsies ar licencētās makšķerēšanas Salacas upē Nolikumu, godprātīgi attieksies pret tā prasību ievērošanu un mācīsi tās ievērot arī saviem vienaudžiem, neiecietīgi izturēsies pret Salacas upes un tās krastu piegružotājiem un maluzvejniekiem, turēsi cieņā un godā Ziemeļvidzemes biosfēras rezervāta un Salacas kā nacionālās lašu indeksa upes statusu, kā arī Latvijas dabu kopumā.

 

Vēlot veiksmi un “ne asakas” - Tava BO SIA “Salacas ieleja”.

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!