• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - iznākusi 10. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.05.2002., Nr. 72 https://www.vestnesis.lv/ta/id/62108

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Nāk pasaulē naudas monēta "Latvijas Nacionālā bibliotēka"

Vēl šajā numurā

15.05.2002., Nr. 72

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” — iznākusi 10. burtnīca

Godātie lasītāji, šī valsts normatīvo tiesību aktu burtnīca pie Jums devusies ar sešiem likumiem, kas Saeimā pieņemti 11. aprīlī, bet “Latvijas Vēstnesī” izsludināti 24. un 26. aprīlī, un četrpadsmit Ministru kabineta noteikumiem, kas izdoti 2. un 9. aprīlī. Saeima ratificējusi līgumu par Eiropas Padomes Informācijas biroja Rīgā statusu un līgumu par Eiropas transportlīdzekļu un vadītāja apliecību informācijas sistēmu (EUCARIS). Grozījumi izdarīti Kredītiestāžu likumā, Ministru kabineta iekārtas likumā, likumos “Par valsts proves uzraudzību” un “Par ārvalstnieku un bezvalstnieku ieceļošanu un uzturēšanos Latvijas Republikā”.

Ministru kabinets izdarījis grozījumus Privatizācijas sertifikātu izmantošanas noteikumos, noteikumos par strēlnieku vieglo vītņstobra šaujamieroču uzskaiti, noteikumos par kārtību, kādā uzņēmumi iegādājas un glabā šaujamieročus, u. c. Saskaņā ar Iepakojuma likumu izdoti noteikumi par izlietotā iepakojuma reģenerācijas apjomiem un termiņiem un Iepakojuma klasifikācijas un marķēšanas noteikumi, kā arī Iepakojuma apsaimniekošanas padomes nolikums. Informācijas sistēmās esošo datu un elektronisko dokumentu arhivēšanas noteikumi attiecas uz valsts vai pašvaldību institūciju sistēmām un tādām sistēmām, kuras apstrādā un glabā informāciju saskaņā ar starptautiskajiem līgumiem, likumiem vai Ministru kabineta noteikumiem. Noteikumiem par bērna uzturēšanos kopā ar māti ieslodzījuma vietā ir četri pielikumi ar uztura, higiēnas piederumu, apģērba, apavu un mīkstā inventāra normām katram bērnam. Saskaņā ar Meža likumu izdoti noteikumi par koku ciršanu meža zemēs. Tiem ir četri pielikumi.

Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!