• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2002. gada 21. maija protokola izraksts Nr. 21 "Par vidēja termiņa budžeta prioritāšu īstenošanai atbalstāmajām programmām vai projektiem 2003.-2007.gadam, tai skaitā par jaunajiem valsts investīciju projektiem un izmaiņām valsts budžeta likumā iekļautajos projektos, kā arī par optimizācijas un reformu nepieciešamību budžeta prioritātēm atbilstošajās nozarēs un budžeta programmās". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.05.2002., Nr. 78 https://www.vestnesis.lv/ta/id/62448

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Mūsu attiecības ir senas un stabilas

Vēl šajā numurā

24.05.2002., Nr. 78

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: protokola izraksts

Numurs: 21

Pieņemts: 21.05.2002.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta sēdes protokola Nr.21 izraksts

Rīgā 2002.gada 21.maijā

 

28.§

Par vidēja termiņa budžeta prioritāšu īstenošanai atbalstāmajām programmām vai projektiem 2003.–2007.gadam, tai skaitā par jaunajiem valsts investīciju projektiem un izmaiņām valsts budžeta likumā iekļautajos projektos, kā arī par optimizācijas un reformu nepieciešamību budžeta prioritātēm atbilstošajās nozarēs un budžeta programmās

(K.Greiškalns, I.Sudraba, A.Gorbunovs, K.Pētersone, J.Krūmiņš, A.Slakteris, V.Makarovs, A.Jaunsleinis, V.Zeile, Ģ.V.Kristovskis, A.Bērziņš)

1. Pieņemt zināšanai iesniegto informāciju.

2. Valsts 2003.gada budžeta projekta izdevumu plānošanā par budžeta pamatprioritātēm noteikt prioritātes “Valsts ilglaicīgas drošības garantijas, piedaloties NATO” un “Institucionālā sagatavotība dalībai ES”.

3. Finansu ministrijai, Aizsardzības ministrijai, Valsts kancelejai (Politikas koordinācijas departamentam) un Eiropas integrācijas birojam kopīgi ar ministrijām un citām centrālajām valsts iestādēm līdz š.g. 1.septembrim turpināt izvērtēt iesniegtos priekšlikumus prioritātes “Institucionālā sagatavotība dalībai ES” un “Valsts ilglaicīgas drošības garantijas, piedaloties NATO” nodrošināšanai, sakārtot priekšlikumus prioritārā secībā un precizēt to īstenošanai nepieciešamo finansējumu.

4. Īpašu uzdevumu ministra valsts reformu lietās sekretariātam kopīgi ar Eiropas integrācijas biroju un Latvijas Pašvaldību savienību apzināt pašvaldību priekšlikumus prioritātes “Institucionālā sagatavotība dalībai ES” īstenošanai un līdz š.g. 1.septembrim iesniegt Finansu ministrijā.

5. Finansu ministrijai līdz š.g. 1.oktobrim apkopot priekšlikumus par optimizācijas un reformu nepieciešamību budžeta programmās un sagatavot konkrētus priekšlikumus, lai nodrošinātu Māstrihtas kritēriju ievērošanu.

6. Ekonomikas ministrijai kopīgi ar ministrijām un citām centrālajām valsts iestādēm turpināt izvērtēt iesniegtos priekšlikumus par prioritāriem pasākumiem jaunajiem valsts investīciju projektiem un izmaiņām valsts budžeta likumā iekļautajos projektos. Precizēto informāciju līdz š.g. 1.septembrim iesniegt Finansu ministrijā.

7. Finansu ministrijai kopīgi ar Valsts kanceleju (Politikas koordinācijas departamentu) apkopot šī protokollēmuma 3., 4., 5. un 6.punktā minētos materiālus un iesniegt Ministru kabinetā š.g. 7.novembrī.

8. Pieņemt zināšanai labklājības ministra pienākumu izpildītāja vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra V.Makarova sniegto informāciju par Konsolidētās veselības investīciju programmas saistību ar Pasaules bankas projekta “Veselības reforma” otro kārtu.

9. Labklājības ministrijai, ja nepieciešams, Konsolidēto veselības investīciju programmu 2002.–2007.gadam (ar attiecīgu pamatojumu saistībai ar Pasaules bankas projekta “Veselības reforma” otro kārtu) līdz š.g. 23.maijam iesniegt Valsts kancelejā izskatīšanai Ministru kabineta š.g. 28.maija sēdē.

Ministru prezidents A.Bērziņš

Valsts kancelejas direktore G.Veismane

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!