• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Mantojumu ziņas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.05.2002., Nr. 79 https://www.vestnesis.lv/ta/id/62480

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Notāru tiesu ziņas

Vēl šajā numurā

28.05.2002., Nr. 79

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Mantojumu ziņas

Valmieras rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar AUSEKĻA BĒRZIŅA, dzim.1921.gada 15.septembrī, kura pēdējā dzīvesvieta bija Valmieras rajonā, Matīšu pagastā, “Ceļmalās”, miruša 2001.gada 17.maijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā pēc publikācijas presē. Termiņā nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

2002.gada 4.jūnijā pulksten 11.30 Valmieras rajona tiesā, 3zālē, tiks nolasīts ALĪDAS SPRIŅĢES, dzim.1912.gada 29.aprīlī, pēdējā dzīvesvieta bija Valmieras rajona Ķoņu pagasta “Saulēs”, mirušas 2001.gada 26.jūnijā, pēdējās gribas rīkojuma akts. Pretenziju un iebildumu iesniegšanas termiņš ir trīs mēneši pēc testamenta nolasīšanas.

 

Ludzas rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar PĒTERA BARKĀNA, dzim.1937.gadā, dzīv. Ludzas rajonā, Zvirgzdenes pagastā, Mužnieku c., miruša 2000.gada 1.jūnijā, mantojumu. Personām, kurām ir iebildumi vai tiesības uz atstāto mantojumu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Daugavpils tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ALEKSEJA LOSEVA, dzim.1935.gadā, dzīv. Daugavpilī, L.Dārza ielā 44-30, miruša 2002.gada 6.aprīlī, atstāto mantojumu. Personām, kam ir prasības vai iebildumi pret mantojumu, jāpiesakās Daugavpils tiesā trīs mēnešu laikā. Uzaicinājuma termiņā nepieteiktās tiesības un prasības tiks uzskatītas par dzēstām.

 

Talsu rajona tiesa izsludina par 2001.gada 5.martā mirušā ROBERTA ABAJA, kura pēdējā dzīvesvieta bija Talsu rajonā, mantojuma atklāšanos. Mantiniekiem, kreditoriem, un tiem, kam ir citādi kādas tiesības uz mantojumu, pieteikties Talsu rajona tiesā trīs mēnešu laikā no šī sludinājuma publicēšanas. Termiņā nepieteiktās tiesības un prasības tiks uzskatītas par dzēstām.

 

Rīgas Latgales priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar VELTAS POĻGINAS, dzim.1930.gadā, dzīv. Rīgā, Maskavas ielā 268/2-13, mirušas 2001.gada 1.septembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Kuldīgas rajona tiesā 2002.gada 26.aprīlī pulksten 9.30 tika nolasīts LONIJAS MALVĪNES AUSTRAS VIŅĢELES, mirušas 2001.gada 12.aprīlī, sastādītais testaments. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Termiņā nepieteiktās tiesības un prasības tiks dzēstas.

 

Daugavpils tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar MARTAS KRIEVĀNES, dzim.1921.gadā, dzīv. Daugvapils rajonā, Pilskalnes pagastā, “Puriņos”, mirušas 2001.gada 3.maijā, atstāto mantojumu. Personām, kam ir prasības vai iebildumi pret mantojumu, jāpiesakās Daugavpils tiesā trīs mēnešu laikā. Uzaicinājuma termiņā nepieteiktās tiesības un prasības tiks uzskatītas par dzēstām.

 

Krāslavas rajona tiesā atrodas Marijas Sapas mantojuma lieta ar Nr.C18030602, 306/02. Krāslavas rajona tiesa uzaicina MARIJAS SAPAS, dzim.1935.gadā, līdz nāvei dzīv. Krāslavas raj., Skaistas pag., mirušas 2000.gada 27.jūnijā, mantiniekus, legatārijus, kreditorus pieteikties Krāslavas rajona tiesā uz atklājušos mantojumu trīs mēnešu laikā pēc uzaicinājuma publikācijas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”. Personas, kuras noteiktajā termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Ziemeļu raj. tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar MĀRTIŅA PROPA, dzim.1924.gadā, dzīv. Rīgā, A.Dombrovska ielā 44-7, miruša 2002.gada 16.aprīlī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā līdz 2002.gada 13.augustam. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Saldus rajona tiesā saņemts pieteikums 2002.gada 16.aprīlī mirušās LILIJAS AINAS SILIŅAS, p.k.1903XX-XXXXX, kuras pēdējā dzīvesvieta bija Saldus rajonā, Lutriņu pagastā, “Dārziņos”, mantojuma lietā. Visus iespējamos mantiniekus un kreditorus lūdzam pieteikties Saldus rajona tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Latgales priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar DMITRIJA KRASOVA, dzim.1916.gadā, dzīv. Rīgā, Ūbeles ielā 11-11, miruša 2002.gada 7.februārī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Latgales priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar GUNĀRA RUŽAS, dzim.1930.gadā, dzīv. Rīgā, Dārzciema ielā 86/3-27, miruša 2001.gada 4.oktobrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Latgales priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar LEONA KECKO, dzim.1932.gadā, dzīv. Rīgā, Cidoniju ielā 2-4, miruša 2002.gada 1.janvārī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ANNAS KUTERGINAS, dzim.1913.gadā, dzīv. Rīgas rajonā, Babītes pagastā, Rīgas ielā 10-16, mirušas 2001.gada 14.janvārī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā līdz 2002.gada 28.augustam. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar VLADIMIRA KUTERGINA, dzim.1952.gadā, dzīv. Rīgas rajonā, Babītes pagastā, Rīgas ielā 10-16, miruša 2001.gada 27.decembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā līdz 2002.gada 28.augustam. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Latgales priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar GERAS SOKOLOVAS, dzim.1925.gadā, dzīv. Rīgā, Kaņiera ielā 14-39, mirušas 2002.gada 14.aprīlī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!