• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - ir iznākusi 12.burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.05.2002., Nr. 81 https://www.vestnesis.lv/ta/id/62619

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas iestāšanās ES. Sarunas turpinās

Vēl šajā numurā

30.05.2002., Nr. 81

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” — ir iznākusi 12.burtnīca

Godātie lasītāji, šī valsts normatīvo tiesību aktu burtnīca pie Jums dodas ar diviem likumiem, kas Saeimā pieņemti 18. aprīlī, un deviņpadsmit Ministru kabineta dokumentiem, kas izdoti no 9. līdz 23. aprīlim. Saeima ratificējusi 1998. gada Orhūsas konvenciju par pieeju informācijai, sabiedrības dalību lēmumu pieņemšanā un iespēju griezties tiesu iestādēs saistībā ar vides jautājumiem. Par tās stāšanos spēkā Ārlietu ministrija sniegs paziņojumu “Latvijas Vēstnesī”. Ar šā gada 1. maiju stājies spēkā Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja likums. Tā mērķis ir noteikt biroja tiesisko statusu, lai kompleksi risinātu korupcijas apkarošanu un lai kontrolētu politisko organizāciju finansēšanas noteikumu ievērošanu.

Ministru kabinets izdevis vairākus noteikumus, kas attiecas uz nodokļiem. Piemēram, par izložu un azartspēļu nodokļa veidlapu paraugiem un pārskatu iesniegšanas kārtību un par kārtību, kādā var izslēgt personu no Valsts ieņēmumu dienesta ar pievienotās vērtības nodokli apliekamo personu reģistra. Saskaņā ar Sodu izpildes kodeksu izdoti noteikumi par notiesāto uztura un sadzīves vajadzību nodrošinājuma normām: pārtikas produktiem, apģērbu, apaviem un personīgās higiēnas līdzekļiem. Saskaņā ar likumu “Par valsts pensijām” izdoti noteikumi par apdrošināšanas periodu pierādīšanas, aprēķināšanas un uzskaites kārtību. Grozījumi izdarīti noteikumos par studiju un studējošo kredīta piešķiršanu un dzēšanu, par darbnespējas lapu izsniegšanas kārtību un par valsts noslēpuma objektu sarakstu.

Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!