• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par mājaslapu "Zelta zirnekļiem". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.06.2002., Nr. 83 https://www.vestnesis.lv/ta/id/62730

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par mikrotīkla veiksmēm pasaulē

Vēl šajā numurā

04.06.2002., Nr. 83

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par mājaslapu “Zelta zirnekļiem”

Noslēdzies interneta mājaslapu konkurss “Zelta zirneklis”, kuram šogad tika pieteikti 200 darbi no visām trim Baltijas valstīm. Uzvarētāju laurus jau otro gadu plūca “Bates ADM”, kas ieguva balvu trīs kategorijās. Savukārt balvu par labāko dizainu un kreativitāti, kuru konkursa organizatori uzskata par vienu no prestižākajiem zirnekļiem, šogad ieguva Igaunijas pārstāvji “Ebling Data” par mājaslapu www.talinn.info. Saņēmēji apgalvojuši, ka nekomerciālie produkti prasa daudz vairāk pūļu nekā komerciālie, tāpēc par šo atzinību vēl jo lielāks prieks. Nākamās godalgotās vietas aiz igauņiem ieņēma “Media Verk” (www.mediaverk.lv) un “Art.Lebedev Studio” ar mājaslapu www.ab.lv, kuru izstrādājis populārais web dizaina speciālists no Maskavas Artemijs Ļebedevs.

Pavisam balvas dalīja 11 kategorijās. Žūrijā bija cilvēki ne tikai no Baltijas valstīm, bet arī no Zviedrijas un Krievijas. Par labāko interneta portālu tā atzinusi majas.apollo.lv, kā arī www.autojums.lv un www.buildings.lv. Atzīmējot, ka pēdējā gada laikā augusi Latvijas vortālu izstrādes kvalitāte un izstrādātāju profesionālisms, par labākajiem šajā kategorijā tika atzīti: www.filmas.lv, www.financenet.lv un www.iauto.lv. No iesniegtajiem darbiem par labākajiem tehnoloģiskajiem risinājumiem žūrija apbalvoja mājaslapas: www.aigasnams.lv; www.hansabanka.lv un www.hermitage.lv. Savukārt kā ērtāk lietojamā tika atzīta jau minētā interneta mājaslapa www.ab.lv, aiz sevis atstājot www.rere.lv un www.autojums.lv.

Konkursā piedalījās arī privātpersonu mājaslapas. Šajā kategorijā pirmo vietu ieguva www.solardust.lv, bet nākamās divas - sh.socius.lv, www.sidorov.com. Aģentūras balvas īpašnieks “Bates ADM” šogad tika atzīts par pirmo arī kategorijās - labākais reklāmas baneris un labākā reklāmas akcija internetā. Savukārt uz nomināciju - publikas simpātija - tika pieteiktas 572 mājaslapas no Latvijas, Igaunijas un Krievijas. Uzvarētāju šajā kategorijā noteica balsojums - ikviens internetā varēja atdot balsi par sev tīkamo mājaslapu. Kopumā pusotra mēneša laikā esot nobalsojuši 75 000 cilvēku. Vislielāko balsu skaitu bija ieguvis meeteng.oho.lv, kā nākamie tai sekoja www.sound.lv un www.tallinn.info.

 

“NEATKARĪGĀS RĪTA AVĪZES”  pielikums “BIZNESA LAIKS”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!