• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ventspilnieku prasmi pateikties. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.06.2002., Nr. 83 https://www.vestnesis.lv/ta/id/62733

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Zelta bruņinieku pie Bastejkalna

Vēl šajā numurā

04.06.2002., Nr. 83

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ventspilnieku prasmi pateikties

Ventspilī notikušajā skatē “Darbi arhitektūrā, celtniecībā, vides dizainā un dārzu mākslā” galveno balvu ieguva SIA “Konvents” izstrādātā Livonijas ordeņa pils restaurācijas pirmā kārta.

Skatei kopumā bija nominēti 46 objekti 8 nominācijās. Par gada labāko būvfirmu tika atzīta SIA “Būve”. Nominācijā “Jaunbūve” balvu saņēma jau plašu popularitāti ieguvušais Piejūras kempings (SIA “Brīnišķīgo projektu birojs”). Nominācijā “Rekonstrukcijas objekti” par labāko žūrija atzina rekonstruēto Ventspils autoostas ēku (AKA birojs). No pilsētas infrastruktūras objektiem un ainavu arhitektu darbiem par labāko atzīta Raiņa ielas 10. nama pagalma rekonstrukcija (SIA “Legzdiņš un partneri”). No interjera objektiem apbalvots tika parfimērijas veikala “Kurzemīte” interjera autors SIA “Didrihsons”, labāko vides dizaina objektu Ventspilī realizējis arhitekta Ivara Šļivkas birojs, radot atrakciju “Globuss” Bērnu pilsētiņā. Labākās reklāmas, pēc žūrijas atzinuma, Ventspilī ir divas - Olimpiskā centra “Ventspils” reklāma (SIA “Goleks”) un doktorāta reklāma “Ginekoloģija” (SIA VANA). Nominācijā “Gaismas dizains” par labāko tika atzīts pagājušā gada “Grand Prix” ieguvējs SIA “Moduls Rīga”, kas izgaismojis Ventspils 1. ģimnāziju.

Ventspilnieki teica siltu paldies arhitektiem, dizaineriem, interjeristiem un citiem speciālistiem: Andrim Ģelzim, Oskaram Salputram, Andrim un Aijai Kokiniem, Inesei Lisagorei, Valentīnai Birzniecei, Mārtiņam Straumem, Aleksandram Ščedrovam un vēl citiem.

“Apbalvotie darbi ir tiešām Eiropas līmenī” - tāds ir Ventspils galvenās arhitektes Daigas Dzedones vērtējums.

 

“DIENAS BIZNESS”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!