• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par "Jauno vilni" Jūrmalas Dzintaros. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.06.2002., Nr. 86 https://www.vestnesis.lv/ta/id/62936

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Kalnozola celtniecības ambīcijām

Vēl šajā numurā

07.06.2002., Nr. 86

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par “Jauno vilni” Jūrmalas Dzintaros

“Ideja nosaukt konkursu par “Jauno vilni” pieder komponistam Igoram Krutojam,” stāsta Raimonds Pauls. “Konkurss notiks Dzintaru koncertzālē, kā arī uz vairākām Jūrmalā īpaši šim nolūkam izbūvētām skatuvēm. Konkursa galvenais mērķis ir dot ceļazīmi dzīvē jaunajiem talantiem, kuriem, es taču to zinu, šobrīd ir grūti rast ceļu uz lielo skatuvi.”

Kompānijas “ARS” (šī Krievijas uzņēmējsabiedrība līdz ar Igoru Krutoju, Raimondu Paulu, Krievijas sabiedrisko televīziju ORT un Jūrmalas domi ir konkursa organizētājas – “LV”) pārstāvis konkursa ģenerāldirektors Aleksandrs Rumjancevs apstiprināja:

“Žūrijas līdzpriekšsēdētāji būs Raimonds Pauls un Igors Krutojs. Kas attiecas uz pārējiem žūrijas locekļiem, varu mazliet atklāt kārtis: tiek gaidīts viens no vadošajiem Rietumu mūzikas producentiem, viens no izcilākajiem meidžeriem, pasaulē pazīstama popzvaigzne, lielas skaņu ierakstu sabiedrības pārstāvis un viens no Krievijas nacionālo telesabiedrību vadītājiem. Dalības pieteikumi jau pienākuši no 18 valstīm. Konkursa noteikumi ļauj tajā piedalīties 15–30 gadus veciem izpildītājiem. Pusfināls 17.–18. jūnijā notiks Maskavā. Tur izraudzīs 15 labākos. Viņi par “Jaunā viļņa” galvenajām balvām sacentīsies Dzintaru koncertzālē no 31. jūlija līdz 4. augustam.”

Trīs dienu laikā publikas un žūrijas priekšā finālisti uzstāsies pēc šādas programmas: pirmajā vakarā – savas valsts retrošlāgeris, otrajā – retrošlāgeris svešvalodā, trešajā – oriģināldarbs. Pirmā prēmija – 20 000 USD, otrā – 15 000, trešā – 10 000. Viena no programmas vadītājām būs Marija Naumova. Gaidāmā konkursa ģenerālsponsors ir mūsu pašu izdevniecības nams “Petits”.

“ČAS”

Sekojot citiem: “LV” informācijas redaktors Gints Moors

Par pārņemto publikāciju faktoloģiju atbild informācijas avoti

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!