• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - ir iznākusi 13.burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.06.2002., Nr. 88 https://www.vestnesis.lv/ta/id/63148

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par "Latvijas Vēstneša" privatizāciju

Vēl šajā numurā

12.06.2002., Nr. 88

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” — ir iznākusi 13.burtnīca

Godātie lasītāji, šī valsts normatīvo tiesību aktu burtnīca pie Jums dodas ar pieciem likumiem, kas Saeimā pieņemti 25.un 30.aprīlī, un desmit Ministru kabineta noteikumiem, kas izdoti 23.un 30.aprīlī. Saeima ratificējusi šā gada 11.februārī Briselē parakstīto ikgadējo finansu līgumu starp Latvijas Republiku un Eiropas Komisiju. Likums “Par interešu konflikta novēršanu valsts amatpersonu darbībā” paredz ierobežojumus un aizliegumus valsts amatpersonām, interešu konflikta novēršanu, valsts amatpersonu mantiskā stāvokļa deklarēšanu un deklarāciju pārbaudes mehānismu. Grozījumi Latvijas Republikas Satversmē nosaka jaunu kārtību Saeimas locekļa pilnvaru iegūšanai — ievēlētajām personām dodot svinīgu solījumu Saeimas sēdē. Grozījumi izdarīti Kriminālikumā un Sēklu un stādāmo materiālu aprites likuma vairākos pantos, izsakot arī jaunā redakcijā likuma nosaukumu — Sēklu aprites likums.

Ministru kabinets izdevis jaunus noteikumus par valsts pārvaldes institūciju pasūtīto pētījumu projektu pieteikšanas un finansēšanas kārtību un par kārtību, kādā akreditējamas vispārējās izglītības un profesionālās izglītības programmas, izglītības iestādes un eksaminācijas centri. Radioiekārtu atbilstības novērtēšanas noteikumi stāsies spēkā ar 2003.gada 1.janvāri. Saskaņā ar veterinārmedicīnas likumu izdoti noteikumi par kārtību, kādā veic to slimību profilaksi un apkarošanu, ar kurām slimo gan dzīvnieki, gan cilvēki. Tiem ir divi pielikumi. Izdarīti grozījumi vairākos agrāk pieņemtajos noteikumos. Jūsu “LV”

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!