• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par stingrākām sanitārajām prasībām vasaras kafejnīcās. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.06.2002., Nr. 93 https://www.vestnesis.lv/ta/id/63514

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par konvertējamo valūtu kursiem

Vēl šajā numurā

20.06.2002., Nr. 93

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par stingrākām sanitārajām prasībām vasaras kafejnīcās

Rīgas domes Pilsētas attīstības komiteja, izskatot Līvu laukuma izmantošanas jautājumu, nolēmusi uzdot Uzņēmējdarbības koordinācijas centram izstrādāt papildinājumus saistošajos noteikumos par ielu tirdzniecību, kas noteiktu stingrākas sanitārās prasības vasaras kafejnīcām. Komitejas 19.jūnija sēdē deputāti pauda neapmierinātību ar Līvu laukumā esošo kafejnīcu tualešu neatbilstību higiēnas un sanitāro normu pamatprasībām, jo tajās nav ventilācijas un arī nav pat iespējams pēc tualetes apmeklējuma nomazgāt rokas.

Pilsētas attīstības komitejas priekšsēdētājs Andris Ameriks komitejas vārdā arī lūgs attiecīgos Rīgas pilsētas sanitārās uzraudzības dienestus sniegt atzinumu par sanitāro normu ievērošanu Līvu laukuma kafejnīcās.

Komiteja arī uzdevusi Pilsētas attīstības departamentam nekavējoties risināt Līvu laukuma attīstības un plānošanas jautājumus, izstrādājot šīs teritorijas tālākas izmantošanas konceptuālo plānu.

Rīgas domes Informācijas un sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!