• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par somu tirdzniecības kompleksu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.06.2002., Nr. 94 https://www.vestnesis.lv/ta/id/63536

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Strasbūras sprieduma mācību

Vēl šajā numurā

21.06.2002., Nr. 94

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par somu tirdzniecības kompleksu

Šomēnes tiek uzsākta “Stockmann” daudzfunkcionālā centra būve. Tā atradīsies Rīgā, 13. Janvāra ielā 8. Objektu plānots pabeigt 2003. gada rudenī. Somijas kompānijas “Stockmann” un “Rautakirja” te būvēs tirdzniecības un izklaides kompleksu, investējot projektā 24 miljonus latu.

Celtnes kopējā platība pārsniedz 30 000 kvadrātmetru. Tajā atradīsies “Stockmann” tirdzniecības centrs un 14 zāļu kinokomplekss (aptuveni 3000 skatītāju vietām). Kinozāles apsaimniekos Latvjā lielākā nozares sabiedrība “Baltic Cinema”. Ēkā atradīsies arī restorāni un dažādi citu pakalpojumu sniedzēji. Projektu izstrādā arhitektu birojs “Postform projekts Rīga” sadarbībā ar Somijas arhitektu biroju “Arkkitehtikonttori Petri Pussinen”.

“Stockmann” ir Somijas publiska akciju sabiedrība, kas dibināta 1862. gadā kā mazumtirdzniecības uzņēmums. Četri galvenie darbības virzieni ir “Sttockmann” universālveikali, autotirdzniecības, tirdzniecība pa pastu un e–komercija “Hobby Hall”, kā arī modes preču veikalu tīkls. Latvijā līdz šim firma ir pārstāvēta ar “Hobby Hall”. “Stockmann” tirdzniecības centri pašlaik darbojas Somijā, Krievijā, Igaunijā un Zviedrijā.

 

“DIENAS BIZNESS”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!