• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par atpakaļievestajām precēm. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.06.2002., Nr. 94 https://www.vestnesis.lv/ta/id/63570

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padome

Noteikumi par telekomunikāciju pakalpojumiem un pakalpojumu grupām, uz kurām attiecas vispārējo atļauju reģistrēšana un individuālo licenču izsniegšana

Vēl šajā numurā

21.06.2002., Nr. 94

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Valsts ieņēmumu dienests

Veids: rīkojums

Numurs: 976

Pieņemts: 19.06.2002.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts ieņēmumu dienesta rīkojums Nr.976

Rīgā 2002.gada 19.jūnijā

Par atpakaļievestajām precēm

Pamatojoties uz Ministru kabineta 2002.gada 19.februāra noteikumu Nr.66 “Noteikumi par atpakaļievestajām precēm” 13.punktu, nosaku kārtību, kādā muitas iestāde izsniedz informācijas dokumentu INF 3:

1. Preču atpakaļievešanu ar atbrīvojumu no muitas maksājumiem var piemērot tikai Latvijas precēm, kas bijušas izvestas no muitas teritorijas un triju gadu laikā no preču izvešanas dienas tiek ievestas atpakaļ un izlaistas brīvam apgrozījumam.

2. Informācijas dokumentu INF 3 pēc mutiska ieinteresētās personas (preču izvedēja) lūguma izsniedz muitas iestāde, kura pieņem noformēšanai eksporta muitas deklarāciju.

3. Informācijas dokumenta INF 3 oriģināla un abu kopiju 1.–11.aili aizpilda preču izvedējs ar datoru, rakstāmmašīnu vai roku (rakstot drukātiem burtiem). A, B un C ailes aizpilda muitas iestādes ierēdnis.

4. Informācijas dokumenta INF 3 oriģinālu un vienu kopiju atdod preču izvedējam uzrādīšanai atpakaļ ievešanas muitas iestādē, bet otru kopiju uzglabā muitas iestādē, kura to izsniegusi.

5. Ja izvestās preces ieved atpakaļ caur vairākām muitas iestādēm, pēc preču izvedēja lūguma muitas iestāde izsniedz vairākus informācijas dokumenta INF 3 eksemplārus.

6. Atpakaļievešanas muitas iestāde informācijas dokumenta INF 3 oriģinālā un kopijā ieraksta atpakaļievesto preču daudzumu, kas atbrīvots no muitas maksājumu samaksas, deklarācijas preču izlaišanai brīvam apgrozījumam reģistrācijas numuru un datumu, kā arī apstiprina tos ar muitas iestādes zīmogu un ierēdņa parakstu.

7. Informācijas dokumenta INF 3 oriģinālu saglabā atpakaļievešanas muitas iestādēm, bet kopiju nosūta muitas iestādei, kas to izsniegusi.

8. Informācijas dokumenta INF 3 nozagšanas, pazušanas vai iznīcināšanas gadījumā ieinteresētā persona var lūgt izvešanas muitas iestādei izsniegt INF 3 dublikātu. Muitas iestādes ierēdnis uz dublikāta uzraksta norādi “DUBLIKĀTS”, bet uz muitas iestādes rīcībā esošās INF 3 kopijas izdara atzīmi par to, ka izsniegts dublikāts.

9. Rīkojumu publicēt laikrakstā”Latvijas Vēstnesis”.

10. Rīkojums stājas spēkā ar 2002.gada 1.jūliju.

Valsts ieņēmumu dienesta ģenerāldirektors A.Sončiks

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!