• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Zemkopības ministrijas 2002. gada 20. jūnija rīkojums Nr. 162 "Par grozījumiem Zemkopības ministrijas 2002.gada 21.janvāra rīkojumā Nr.26". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.06.2002., Nr. 95 https://www.vestnesis.lv/ta/id/63639

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Zemkopības ministrijas rīkojums Nr.163

Par papildinājumiem Zemkopības ministrijas 2001. gada 25. aprīļa rīkojumā Nr.144

Vēl šajā numurā

26.06.2002., Nr. 95

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Zemkopības ministrija

Veids: rīkojums

Numurs: 162

Pieņemts: 20.06.2002.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Zemkopības ministrijas rīkojums Nr.162

Rīgā 2002.gada 20.jūnijā

Par grozījumiem Zemkopības ministrijas 2002.gada 21.janvāra rīkojumā Nr.26

Izdarīt Zemkopības ministrijas 2002.gada 21.janvāra rīkojumā Nr.26 “Par valsts atbalstu Eiropas Savienības kvalitātes prasībām atbilstošas produkcijas ražošanai” šādus grozījumus:

1. Nolikumā Nr.2 “Lopkopības attīstība”:

1.1. Izteikt VI sadaļas “Cūkkopības nozares attīstība” 4.3. apakšpunktu šādā redakcijā:

“4.3. cūkgaļu ražojošas saimniecības īpašnieks, pretendējot uz 3.2. apakšpunktā paredzētajām subsīdijām, iesniedz pieteikumu Lauku atbalsta dienesta reģionālajai lauksaimniecības pārvaldei pēc formas 2.6.3. līdz katra mēneša pirmajam datumam par situāciju ganāmpulkā līdz iepriekšējā mēneša 25. datumam, sākot ar augusta mēnesi;”;

1.2. Izteikt X sadaļas “Ciltsdarba dokumentu izstrādāšana, izdošana, aprobācija un starptautiskas nozīmes dzīvnieku audzēšanas pasākumu organizēšana Latvijā” 2. punktu šādā redakcijā:

“2. Ciltsdarba dokumentu izstrādāšanai, izdošanai, ieviešanai un starptautiskas nozīmes dzīvnieku audzēšanas pasākumu organizēšanai Latvijā piešķirti Ls 30 000, t. sk. PVN.”.

2. Papildināt nolikuma Nr.5 “Latvijas un ārvalstu kopprojektu līdzfinansējums” 9. punktu ar otro teikumu šādā redakcijā:

“Organizācijām, kas nav reģistrētas kā PVN maksātājas, kā arī Phare projektiem subsīdijas tiek aprēķinātas un izmaksātas ar PVN.”

3. Izteikt nolikuma Nr.6 “Zivsaimniecības attīstība” 9. punktu šādā redakcijā:

“9. Subsīdijas šajā nolikumā minētajiem atbalsta pasākumiem tiek izmaksātas 30% apmērā no savu ieguldīto līdzekļu un/vai izlietotā kredīta kopsummas, ko sniegušas kredītiestādes vai juridiskas personas, saskaņā ar izdevumus apliecinošiem dokumentiem par darījumu veikšanu ar juridiskām personām, izņemot šī nolikuma 4.5. apakšpunktā paredzētos izdevumus specializēto mācību kursu organizēšanai, par ko subsīdijas tiek izmaksātas 80% apjomā no ieguldītajiem līdzekļiem, pamatojoties uz attiecīgi saskaņotām un apstiprinātām tāmēm un maksājumu apliecinošiem dokumentiem.”

4. Izteikt nolikuma Nr.7 “Lauksaimnieciskās ražošanas modernizācija” III sadaļu “Kredītprocentu garantija” šādā redakcijā:

“Lauksaimniecības ilgtermiņa investīciju kreditēšanas programmas vai Lauksaimniecībā izmantojamās zemes iegādes kreditēšanas programmas ietvaros tiek piešķirts finansējums Ls 140 tūkst. apjomā saskaņā ar atsevišķu zemkopības ministra rīkojumu.”

Zemkopības ministrs A.Slakteris

Valsts sekretāre L.Straujuma

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!