• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2002. gada 25. jūnija rīkojums Nr. 339 "Par informatīvo ziņojumu "Ieteicamais mobilo telekomunikāciju licenču izsoles organizēšanas modelis un tā īstenošanas stratēģija, un plāns"". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.06.2002., Nr. 96 https://www.vestnesis.lv/ta/id/63755

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas rīkojums Nr.86

Par Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas ikgadējās balvas "Gada būve" nodibināšanu

Vēl šajā numurā

27.06.2002., Nr. 96

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: rīkojums

Numurs: 339

Pieņemts: 25.06.2002.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta rīkojums Nr.339

Rīgā 2002.gada 25.jūnijā (prot. Nr.24, 29.§)

Par informatīvo ziņojumu “Ieteicamais mobilo telekomunikāciju licenču izsoles organizēšanas modelis un tā īstenošanas stratēģija, un plāns”

1. Pieņemt zināšanai konsultāciju uzņēmējsabiedrības konsultanta F.Kalmus un izsoles komisijas (izveidota ar Ministru kabineta 2001.gada 27.februāra rīkojumu Nr.114 “Par izsoles komisijas izveidošanu trīs jaunā standarta (UMTS) mobilo telekomunikāciju licenču (viena — arī GSM 1800 standartā) izsniegšanai”) priekšsēdētājas I.Rudakas sniegto informāciju.

2. Akceptēt konsultāciju uzņēmējsabiedrības un izsoles komisijas ieteikto UMTS licenču fiksēto cenu un GSM/UMTS paketes licences sākumcenu.

3. Satiksmes ministrijai, izsoles komisijai un konsultāciju uzņēmējsabiedrībai atbilstoši kompetencei nodrošināt, lai izsoles nolikumā tiktu ietverti šādi noteikumi:

3.1. esošajiem mobilo sakaru operatoriem tiek piedāvāta viena UMTS 2 x 20 MHz pāra spektra + 5 MHz nepāra spektra 2100 MHz joslas licence katram par fiksētu cenu — 5,8 milj. latu. Trešajam mobilo sakaru operatoram tiek piedāvāta izsolē licence, kas sastāv no 2 x 20 MHz + 5 MHz UMTS + 2 x 25 MHz GSM 1800 + 2 x 10 MHz E-GSM frekvenču bloku paketes un kuras izsoles sākumcena ir 7,6 milj. latu;

3.2. licences pārdod šādā secībā: pirmkārt, divas UMTS licences par fiksēto cenu — esošajiem mobilo sakaru operatoriem; otrkārt, GSM/UMTS paketes licence un jebkuras atlikušās licences, kuras nav iegādājušies esošie mobilo sakaru operatori, tiek piedāvātas pārdošanai uzņēmumiem, kuri izturējuši pretendentu priekšatlasi un piedalās UMTS/GSM paketes licences izsolē;

3.3. ja kādu no licencēm izsolē nepārdod, tā netiks pārdota vismaz 24 mēnešus pēc sākotnējās izsoles un minimālā izsoles cena netiks samazināta 24 mēnešu laikā.

Ministru prezidents A.Bērziņš

Satiksmes ministrs A.Gorbunovs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!