• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Amatu konkursi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.06.2002., Nr. 97 https://www.vestnesis.lv/ta/id/63896

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Iepirkumi valsts un pašvaldību vajadzībām

Vēl šajā numurā

28.06.2002., Nr. 97

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Amatu konkursi

 

Valsts kase izsludina konkursu uz vakanto ierēdņa amatu

Norēķinu departamenta  Klīrina daļas vecākais eksperts (1 vakance)

Galvenie amata pienākumi: nodrošināt budžeta ieņēmumu un izdevumu maksājumu apmaiņu starp norēķinu centriem; veikt budžetu ieņēmumu un izdevumu maksājumu kontroli un uzskaiti

Prasības pretendentiem/-ēm: augstākā izglītība grāmatvedībā, ekonomikā vai finansēs; darba pieredze finansu vai grāmatvedības jomā; zināšanas un pieredze finansu vai grāmatvedības jomā; pieredze elektronisko datu apstrādē; angļu valodas zināšanas; precizitāte, komunikabilitāte un atbildības sajūta; atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

Piedāvājam: iespēju pilnveidot profesionālo pieredzi un papildināt zināšanas; labus darba apstākļus

Pretendentus lūdzam pieteikties personīgi 20 dienu laikā kopš sludinājuma publicēšanas Valsts kases Personāla daļā Rīgā, Smilšu ielā 1. Tālr.7094351, 7094277. Papildu informācija pieejama www.vkase.gov.lv

 

Konkursu rezultāti

Pārtikas un veterinārais dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Pārtikas un veterinārā dienesta Aizkraukles pārvaldes vadītāja vietnieces amatā 03.06.2002. ir iecelta NADEŽDA KARPOVA.

 

Konkursu rezultāti

Pārtikas un veterinārais dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Pārtikas un veterinārā dienesta Balvu pārvaldes vadītāja vietnieces amatā 03.06.2002. ir iecelta SILVIJA LAZDIŅA.

 

Konkursu rezultāti

Pārtikas un veterinārais dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Pārtikas un veterinārā dienesta Bauskas pārvaldes vadītāja vietnieka amatā 03.06.2002. ir iecelts VALDIS ŪBELIS.

 

Konkursu rezultāti

Pārtikas un veterinārais dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Pārtikas un veterinārā dienesta Daugavpils pārvaldes vadītāja vietnieka amatā 03.06.2002. ir iecelts DZINTARS JUŠKUS.

 

Konkursu rezultāti

Pārtikas un veterinārais dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Pārtikas un veterinārā dienesta Dobeles pārvaldes vadītāja vietnieces amatā 03.06.2002. ir iecelta INETA KUPČA.

 

Konkursu rezultāti

Pārtikas un veterinārais dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Pārtikas un veterinārā dienesta Gulbenes pārvaldes vadītāja vietnieces amatā 03.06.2002. ir iecelta IRĒNA ZVANERE.

 

Konkursu rezultāti

Pārtikas un veterinārais dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Pārtikas un veterinārā dienesta Krāslavas pārvaldes vadītāja vietnieces amatā 03.06.2002. ir iecelta IRINA KRITENKO.

 

Konkursu rezultāti

Pārtikas un veterinārais dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Pārtikas un veterinārā dienesta Kuldīgas pārvaldes vadītāja vietnieces amatā 03.06.2002. ir iecelta SILVIJA ZIRDZIŅA.

 

Konkursu rezultāti

Pārtikas un veterinārais dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Pārtikas un veterinārā dienesta Liepājas pārvaldes vadītāja vietnieces amatā 03.06.2002. ir iecelta GUNTA JAUNZEME.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!