• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts prezidente: - sveicot Amerikas tautu svētkos. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.07.2002., Nr. 101 https://www.vestnesis.lv/ta/id/64251

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

"Lai neviens cilvēks neatrastos interešu konfliktā"

Vēl šajā numurā

05.07.2002., Nr. 101

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts prezidente:

— sveicot Amerikas tautu svētkos

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga vakar, 4.jūlijā, Savienoto Valstu 226.neatkarības gadskārtā, nosūtījusi apsveikuma vēstuli ASV prezidentam Džordžam Bušam.

V.Vīķe-Freiberga raksta: “Nododu Jums un Amerikas cilvēkiem vissirsnīgākos sveicienus no Latvijas tautas ASV 226.neatkarības gadskārtā.”

Prezidente vēstulē uzsver šonedēļ Latvijā notiekošās NATO kandidātvalstu galotņu sanāksmes nozīmību un pateicas Dž.Bušam par atbalstu NATO paplašināšanās procesam. “Es pateicos Jums par nešaubīgo atbalstu NATO paplašināšanās procesam, ko Jūs savas prezidentūras laikā esat apliecinājis. Piecu ASV senatoru dalība NATO Rīgas sammita atklāšanā ir vēl viens apliecinājums ASV ieguldījumam jaunas, labākas Eiropas veidošanā,” teikts V.Vīķes-Freibergas vēstulē Dž.Bušam.

Valsts prezidente apliecina, ka Latvija ir gatava pilnībā uzņemties NATO dalības atbildību, piedaloties ar savu pienesumu aliansē, kā arī turpinās apņēmīgu līdzdalību starptautiskās koalīcijas cīņā ar terorismu.

V.Vīķe-Freiberga izsaka pateicību ASV par atbalstu Latvijai demokrātijas stiprināšanā un ekonomisko reformu īstenošanā kopš neatkarības atjaunošanas.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!