• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par vēl trim hallēm. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.07.2002., Nr. 107 https://www.vestnesis.lv/ta/id/64590

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par zemnieku Eiropas krustcelēs

Vēl šajā numurā

19.07.2002., Nr. 107

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par vēl trim hallēm

Izstāžu sabiedrība “Prima” trešdien svinīgi ielika pamatakmeni trim jaunām sporta, kultūras un izstāžu hallēm, kuras atradīsies “Skonto” Olimpiskajā kompleksā Rīgā. Pēc darbu pabeigšanas “Skonto” komplekss kļūs par lielāko daudzfunkcionālo izstāžu, sporta, izklaides un atpūtas centru Latvijā. Sešu hektāru plašajā kompleksā kopā ar jau esošo halli atradīsies četras slēgtas halles un stadions.

Jaunas halles kompānija nolēmusi būvēt, jo šobrīd nepietiek vietas visām izstādēm, kas notiek “Skonto” hallē. Paredzēts, ka, uzceļot jaunas halles, vienlaikus varēs darboties vairākas izstādes.

Viena no jaunceļamajām hallēm paredzēta izstāžu rīkošanai, kultūras pasākumiem, kā arī futbolam, otra būs basketbola halle ar iespējām spēles noskatīties 3000 cilvēku, bet trešā – hokeja halle. Hokeja halles kopējā platība būs 2560 kvadrātmetru, un tā galvenokārt būs paredzēta treniņiem. Tāpat visas trīs jaunās halles ir piemērotas arī koncertiem, izstādēm un citiem plašiem pasākumiem. Turklāt šeit trenēsies gan profesionālas sporta komandas, gan bērni un amatieri.

“Tas viennozīmīgi ir viens no svarīgākajiem Rīgas sporta un kultūras objektiem. Un esmu pārliecināts, komplekss jau nākamgad martā vērs durvis visiem sportot un atpūsties gribētājiem,” komentējot šo notikumu, pauda “Primas” direktors Roberts Leja.

 

BNS

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!