• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - ir iznākusi 16. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.07.2002., Nr. 108 https://www.vestnesis.lv/ta/id/64714

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par citu, sensenu baigu vasaru

Vēl šajā numurā

23.07.2002., Nr. 108

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” — ir iznākusi 16. burtnīca

Godātie lasītāji, šī valsts normatīvo tiesību aktu burtnīca pie Jums dodas ar deviņiem likumiem, kas Saeimā pieņemti 30. maijā un 6. jūnijā, bet “Latvijas Vēstnesī” izsludināti 13. un 18. jūnijā, un četriem Ministru kabineta dokumentiem, kas izdoti 28. maijā. Saeima ratificējusi ANO Vispārējās konvencijas par klimata pārmaiņām Kioto protokolu, Starptautiskās hidrogrāfijas organizācijas konvenciju un Starptautisko konvenciju par jaunu augu šķirņu aizsardzību. Militārā dienesta likums nosaka karavīra pienākumus un tiesības, iecelšanu amatā un atbrīvošanu no amata, pārvietošanu un komandējumus, formas tērpu, apgādi, sociālās garantijas u.c. Alternatīvā dienesta likuma mērķis ir noteikt dienesta pildīšanas kārtību un garantēt cilvēka apziņas un reliģiskās pārliecības brīvību, saistot to ar pilsoņa pienākumu pret valsti. Mobilizācijas likums reglamentē Nacionālo bruņoto spēku un civilās aizsardzības sistēmas mobilizāciju, valsts institūciju, pašvaldību, juridisko un fizisko personu pienākumus un atbildību mobilizācijas jautājumos. Grozījumi izdarīti Saeimas vēlēšanu likumā un likumā “Par muitas nodokli (tarifiem)”.

Ministru kabinets izdevis noteikumus par darba samaksas sistēmu no valsts budžeta finansējamo iestāžu darbiniekiem. Tiem ir četri pielikumi ar amatu sadalījumu atbilstoši kvalifikācijas kategorijām, amatu novērtēšanas un kategoriju noteikšanas metodiku un piemaksām par darbu īpašos apstākļos. Noteikumiem par enerģētikas informācijas sistēmu ir pieci pielikumi ar veidlapu paraugiem. Saskaņā ar noteikumiem “Ministru kabineta kārtības rullis” izdota instrukcija par dokumentu elektroniskās aprites kārtību.

Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!