• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2002. gada 16. jūlija noteikumi Nr. 302 "Medus aprites noteikumi. Precizējot iepriekš publicēto". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.07.2002., Nr. 109 https://www.vestnesis.lv/ta/id/64756

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.311

Grozījumi Ministru kabineta 1999.gada 28.septembra noteikumos Nr.333 "Zāļu iegādes, uzglabāšanas, izlietošanas un uzskaites kārtība ārstniecības iestādēs"

Vēl šajā numurā

26.07.2002., Nr. 109

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: noteikumi

Numurs: 302

Pieņemts: 16.07.2002.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Precizējot iepriekš publicēto

Ministru kabineta 2002. gada 16. jūlija noteikumiem Nr. 302 “Medus aprites noteikumi” (“Latvijas Vēstnesis”, 19.07.2002., Nr. 107) ir jāpievieno pielikums “Testēšanas pārskatā ietveramās ziņas”:

Pielikums

Ministru kabineta

2002.gada 16.jūlija noteikumiem Nr.302

Testēšanas pārskatā ietveramās ziņas

1. Testēšanas pārskatā ietver šādas ziņas:

1.1. uzņēmuma nosaukums;

1.2. pasūtītājs un tā adrese;

1.3. parauga nosaukums;

1.4. parauga ņemšanas vieta;

1.5. partijas numurs;

1.6. paraugu skaits;

1.7. daudzums;

1.8. testēšanas metodes.

2. Organoleptiskie rādītāji:

2.1. krāsa;

2.2. garša;

2.3. smarža;

2.4. konsistence;

2.5. rūgšanas vai putošanās pazīmes.

3. Fizikāli ķīmiskie rādītāji:

3.1. invertcukura daudzums:

3.1.1. ziedu medū (procentos);

3.1.2. lapu vai izsvīduma medū (procentos);

3.2. ūdens saturs:

3.2.1. āboliņa medū (procentos);

3.2.2. citu veidu medū (procentos);

3.3. saharozes daudzums (procentos):

3.3.1. lapu un izsvīduma medū, jauktā medū, lucernas medū, amoliņa un dzeltenās akācijas medū (procentos);

3.3.2. citu veidu medū (procentos);

3.4. ūdenī nešķīstošais atlikums:

3.4.1. izspiestā medū (procentos);

3.4.2. citu veidu medū (procentos);

3.5. minerālvielu daudzums pēc pārpelnošanas:

3.5.1. lapu, izsvīduma vai jauktā medus maisījumā (procentos);

3.5.2. viršu un griķu ziedu medū (procentos);

3.5.3. citu veidu un izcelsmes medū (procentos);

3.6. medus skābums visu veidu un izcelsmes medū (skābes miliekvivalentos uz kg);

3.7. HMF (hidrooksimetilfurfurols) saturs visu veidu un izcelsmes medū (mg/kg);

3.8. diastāzes skaitlis:

3.8.1. visu veidu un izcelsmes medū;

3.8.2. no citrusaugiem iegūtā medū vai medū, kas satur HMF (mg/kg);

3.9. mākslīgi mainīts skābums;

3.10. karsēts temperatūrā, kas pārsniedz 40 °C (dabīgie enzīmi iznīcināti vai kļuvuši neaktīvi);

3.11. organiski un neorganiski piemaisījumi;

3.12. heksahlorāna izomēri (mg/kg);

3.13. smagie metāli:

3.13.1. dzīvsudrabs (Hg) (mg/kg);

3.13.2. varš (Cu) (mg/kg);

3.13.3. svins (Pb) (mg/kg);

3.13.4. arsēns (As) (mg/kg).

Zemkopības ministrs A.Slakteris

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!