• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par šonedēļ pieņemtajiem deputātu kandidātu sarakstiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.07.2002., Nr. 109 https://www.vestnesis.lv/ta/id/64786

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

"Mēs 12 gados esam daudz sasnieguši"

Vēl šajā numurā

26.07.2002., Nr. 109

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par šonedēļ pieņemtajiem deputātu kandidātu sarakstiem

Rīga, 24. jūlijs. Centrālā vēlēšanu komisija (CVK) šonedēļ pieņemtos deputātu kandidātu sarakstus reģistrēs ceturtdien, 25. jūlijā. CVK sēde notiks pulksten 17 Jēkaba ielā 16, 107. telpā.

Šonedēļ CVK ir iesniegti trīs deputātu kandidātu saraksti — Latvijas Sociāldemokrātiskās strādnieku partijas, politiskās organizācijas “Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā” un Tautas saskaņas partijas deputātu kandidātu saraksts.

25. jūlijā CVK iesniegt deputātu kandidātu sarakstus plāno arī savienība “Latvijas ceļš” un “Brīvības partija”. Ja šo partiju saraksti būs sagatavoti atbilstoši likuma prasībām un tiks pieņemti, arī tie varētu tikt reģistrēti CVK 25. jūlija sēdē.

Kā zināms, CVK visus sarakstus nosūta pārbaudēm Totalitārisma seku dokumentēšanas centram, Iekšlietu ministrijas Informācijas centram un Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldei. Ja kāds no sarakstā iekļautajiem kandidātiem neatbildīs Saeimas vēlēšanu likuma prasībām un to apliecinās arī atbilstoša izziņa vai tiesas spriedums, CVK šādus deputātu kandidātus no sarakstiem svītros, liedzot tiem piedalīties 8. Saeimas vēlēšanās.

Deputātu kandidātu sarakstu pieņemšana ilgs līdz 6. augustam, un CVK 8. Saeimas vēlēšanām jau reģistrējusi Sociāldemokrātu savienības — SDS, apvienības “Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK un Krievu partijas deputātu kandidātu sarakstus. Šie kandidātu saraksti, kā arī informācija par šajos sarakstos iekļautajiem deputātu kandidātiem, priekšvēlēšanu programmas un statistika pieejamas CVK mājaslapā internetā (www.cvk.lv) sadaļā “8. Saeimas vēlēšanas”.

Kristīne Bērziņa, CVK priekšsēdētāja palīdze

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!