• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
ANO pārstāvis, atvadoties no Latvijas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.08.2002., Nr. 111 https://www.vestnesis.lv/ta/id/64958

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

"Es Latvijai novēlu vislabākos panākumus"

Vēl šajā numurā

01.08.2002., Nr. 111

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ANO pārstāvis, atvadoties no Latvijas

29.jūlijā pie Ministru prezidenta Andra Bērziņa atvadu vizītē bija ieradies ANO Attīstības programmas pastāvīgais pārstāvis Latvijā Jans Sands Sorensens.

Sarunā ar J.S.Sorensenu Ministru prezidents pateicās par pastāvīgā pārstāvja darbu mūsu valstī, īpaši uzsverot ANO Attīstības programmas sniegto atbalstu Latvijai svarīgu jautājumu risināšanā un finansēšanā, kas, veiksmīgi izmantota, ir sniegusi gaidītos rezultātus gan sabiedrības integrācijā, gan tiesiskuma nostiprināšanā, kā arī valsts pārvaldes darbības uzlabošanā, stiprināšanā un tautas attīstības veicināšanā.

J.S.Sorensens sarunā atzīmēja, ka tieši pēdējos divos gados ANO Attīstības programmas darbība Latvijā ir bijusi īpaši veiksmīga. ANO pārstāvis uzsvēra, ka šobrīd Latvijas stabilā attīstība ļauj ANO Attīstības programmai Latviju iesaistīt kā donorvalsti, palīdzības sniedzēju, konsultanti.

Sarunas noslēgumā arī J.S.Sorensens pateicās Ministru prezidentam kā amatpersonai un A.Bērziņam personīgi par veiksmīgu sadarbību visos līmeņos dažādu sadarbības projektu realizēšanas gaitā.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!