• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Lai sirdij gana spēka un mīlestības. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.08.2002., Nr. 112 https://www.vestnesis.lv/ta/id/65035

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Viens no Latvijas diplomātijas pionieriem

Vēl šajā numurā

02.08.2002., Nr. 112

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Lai sirdij gana spēka un mīlestības

Par mūsu laukiem, to pētniekiem un kopējiem

Latvijas Lauksaimniecības universitāte un Latvijas Lauksaimniecības un meža zinātņu akadēmija ir sagatavojusi izdošanai grāmatu “Lauki — Latvijas sirds”. To veido pazīstami žurnālisti sadarbībā ar zinātniekiem. Grāmatas publicistiskajā nodaļā atklātas dažādu Latvijas novadu zemnieku un speciālistu pārdomas par lauku problēmām, kā arī iezīmēts viņu viedoklis par attīstību nākotnē.

“Latvijas Vēstneša” lasītāji jau varēja iepazīties ar atsevišķiem domu biedriem, lasīdami intervijas ar akciju sabiedrības “Agrofirma Tērvete” vadītāju Modri Gobu, finansistu Inesi Feiferi, lauku uzņēmēju Stefanu Rāznu, zemkopības ministru Ati Slakteri, augļkopības speciālisti Māru Skrīveli. Šodien par dzīvi, darbu un sabiedrību spriež Saeimas deputāte Anna Seile (skat. blakus).

Šī grāmata būs kā slieksnis, no kura atskatīties gan Latvijas lauksaimniecības vēsturē, gan ielūkoties nākotnē, kas saistīta ar iestāšanos Eiropas Savienībā. Šovasar aprit desmit gadi Latvijas Lauksaimniecības un meža zinātņu akadēmijai, tāpēc izdevums sniegs ieskatu arī akadēmijas darbā.

Grāmata top ar Hipotēku bankas, Zemkopības ministrijas un Valsts zemes dienesta atbalstu, kā arī ar uzņēmēju un reklāmdevēju palīdzību. Paredzēts, ka izdevums nāks klajā šā gada septembrī un to varēs iegādāties visi interesenti, kam rūp Latvijas lauku problēmas, interesē to attīstības iespējas. Grāmatas satura kopsavilkums būs arī angļu valodā, izdevums lieti noderēs kā labs informatīvs materiāls tiem ārzemniekiem, kuriem ir interese par Latviju.

Prof. Baiba Rivža, izdevuma projekta vadītāja

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!