• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par deputātu kandidātu sarakstu turpinājumu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.08.2002., Nr. 112 https://www.vestnesis.lv/ta/id/65037

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

"Nobriedusi nepieciešamība paaugstināt algas"

Vēl šajā numurā

02.08.2002., Nr. 112

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par deputātu kandidātu sarakstu turpinājumu

Centrālā vēlēšanu komisija (CVK) 31. jūlijā reģistrēja 8. Saeimas vēlēšanām vēl piecus deputātu kandidātu sarakstus. Visos piecos vēlēšanu apgabalos reģistrēti Brīvības partijas, “Politiskās apvienības “Centrs””, Progresīvās centriskās partijas, Tautas partijas un partijas “Jaunais laiks” deputātu kandidātu saraksti.

Tādējādi 8. Saeimas vēlēšanām, kas notiks šā gada 5. oktobrī, CVK jau reģistrējusi 12 politisko organizāciju deputātu kandidātu sarakstus. Visi reģistrētie deputātu kandidātu saraksti, kas bija sagatavoti, izmantojot CVK izstrādāto datorprogrammu, ir lasāmi CVK mājaslapā internetā (www.cvk.lv) sadaļā “8. Saeimas vēlēšanas”.

Šodien, 2. augustā, Centrālās vēlēšanu komisijas sēdē plānots reģistrēt vakar, 1. augustā, CVK pieņemto Latvijas Pirmās partijas deputātu kandidātu sarakstu, kā arī tos kandidātu sarakstus, kas tiks iesniegti šodien un tiks sagatavoti atbilstoši Saeimas vēlēšanu likuma prasībām. Deputātu kandidātu sarakstus CVK iesniegt pieteikusies Labklājības partija un Zaļo un zemnieku savienība. Tāpat deputātu kandidātu sarakstu atkārtoti sniegs Latvijas Atdzimšanas partija un Latgales vēlēšanu apgabalā — arī partija “Mūsu zeme”.

Bez iesniegto deputātu kanditātu sarakstu reģistrācijas CVK šodien plāno izskatīt un apstiprināt arī vairākas instrukcijas, ar kurām tiks noteikta vēlēšanu iecirkņu komisiju izveidošana un darbība Latvijā un ārvalstīs.

 

Kristīne Bērziņa, CVK priekšsēdētāja palīdze

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!