• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Sabiedrisko pakalpojumu regulatora darbu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.08.2002., Nr. 119 https://www.vestnesis.lv/ta/id/65685

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts prezidenta paziņojums

Vēl šajā numurā

23.08.2002., Nr. 119

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Sabiedrisko pakalpojumu regulatora darbu

Valsts prezidente Vaira Vīķe–Freiberga 21. augustā Rīgas pilī tikās ar Sabiedrisko pakalpojumu regulatora (SPR) vadītāju Innu Šteinbuku. Tikšanās laikā pārrunāta SPR divpakāpju sistēmas efektivitāte, secinot, ka pagaidām trūkst analītiskas un pilnīgas informācijas par tās efektivitāti.

I.Šteinbuka informēja par SPR lomu rast līdzsvaru starp pakalpojumu sniedzēju un patērētāju. Tika pārrunāta arī līdzīgu institūciju darbība citās Eiropas un pasaules valstīs.

SPR vadītāja skaidroja situāciju, kas radusies pēc “Latvijas gāzes” lēmuma palielināt tarifus, kā arī par konkurences veicināšanu enerģētikas jomā.

Abas puses pārrunāja “Sonera” un “Telia” apvienošanās procesu. I.Šteinbuka uzsvēra, ka, pretēji masu medijos izskanējušajai informācijai, SPR komisija (SPRK) vēl nav saņēmusi Konkurences padomes lēmumu. Līdz ar to, pēc I.Šteinbukas sacītā, SPR komisija var tikai izvērtēt iespējas, kā tai būtu jārīkojas, ja plašsaziņas līdzekļos izskanējušās ziņas apstiprinātos. Runājot par Konkurences padomes lēmuma iespējamo saistību attiecībā uz SPRK, tika atzīmēts, ka pēc Latvijas normatīvajiem aktiem tas SPRK nav saistošs.

 

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!