• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par iecerēto prāmja pirkšanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.09.2002., Nr. 138 https://www.vestnesis.lv/ta/id/66784

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par KNAB direktora kandidātu

Vēl šajā numurā

26.09.2002., Nr. 138

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par iecerēto prāmja pirkšanu

Ministru prezidents Andris Bērziņš ir saņēmis vēstuli no Rīgas brīvostas pārvaldes. Atsaucoties uz Rīgas brīvostas valdes lēmumu, tā lūdz valsts finansu palīdzību akciju sabiedrības “Rīgas jūras līnija” iecerei — iegādāties prāmi “Baltic Kristina”, kādreiz sauktu “Iļjič”, par summu līdz 5,5 miljoniem dolāru.

Vēstulē nav minēti argumenti, kāpēc 27 gadus vecā “Baltic Kristina” jeb “Iļjič” iegādē nepieciešama valsts līdzdalība. Tāpēc Ministru prezidents ir nosūtījis rezolūciju Rīgas domes priekšsēdētājam un Rīgas brīvostas valdes priekšsēdētājam Gundaram Bojāram sagatavot un iesniegt precīzu informāciju par prāmja “Max Mols”, kurš līnijā Rīga–Stokholma kursēja līdz šā gada 18. septembrim, izmaksām, zaudējumiem vai peļņu, kā arī biznesa plānu jaunajam kuģim. Savu viedokli par šo ieceri uzdots sagatavot arī satiksmes ministram Anatolijam Gorbunovam un Finansu ministram Gundaram Bērziņam.

“Baltic Kristina” jeb “Iļjič” pirms vairākiem gadiem jau ir kursējis līnijā Rīga–Stokholma. Toreiz tas bija privātuzņēmēju projekts, kam tika piešķirtas ostas maksu atlaides.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!