• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas un Vācijas sadarbību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.10.2002., Nr. 146 https://www.vestnesis.lv/ta/id/67222

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

10.10.2002., Nr. 146

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas un Vācijas sadarbību

Vakar Aizsardzības ministrijas valsts sekretārs Edgars Rinkēvičs tikās ar Vācijas Ārlietu ministrijas speciālo uzdevumu vēstnieku drošības politikas jautājumos Norbertu Basu.

Tikšanās laikā tika apspriestas Latvijas un Vācijas iekšpolitikas aktualitātes un aizsardzības un drošības politikas attīstība pēc Bundestāga un 8.Saeimas vēlēšanām.

Runājot par NATO paplašināšanos, Vācijas Ārlietu ministrijas amatpersona norādīja — Vācija vēlas parādīt, ka ar alianses paplašināšanos tā nekļūs vājāka, bet gan būtiski pastiprinās savas spējas. Sarunās tika aplūkoti jautājumi, kas saistīti ar Latvijas iekļaušanos Ziemeļatlantijas aliansē, — Bass prognozēja, ka Prāgas apspriedē uzaicināto valstu uzņemšanas līgumu ratifikācija varētu tikt pabeigta 2004.gada maijā.

Sarunu dalībnieki norādīja, ka abu valstu turpmākajā militārajā sadarbībā būtiska loma jāatvēl vides aizsardzības jautājumiem. Abu valstu pārstāvji vienojās, ka vides aizsardzības jautājumi kļūst aizvien aktuālāki un sadarbība šajā jomā būtiski palīdzētu Baltijas valstīm iekļauties starptautiskajā vides aizsardzības apritē.

Aizsardzības ministrijas Sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!