• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Aizvakar, 15. oktobrī, Ministru kabineta sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.10.2002., Nr. 150 https://www.vestnesis.lv/ta/id/67422

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Francijas vēstnieces atvadīšanos

Vēl šajā numurā

17.10.2002., Nr. 150

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Aizvakar, 15. oktobrī, Ministru kabineta sēdē

Nobeigums. Sākums —

“LV” nr. 149, 16.10.2002.

Akceptēts rīkojums “Par Ministru kabineta balvas piešķiršanu”.

Akceptēts Ministru kabineta Apbalvošanas padomes priekšlikums — saskaņā ar Ministru kabineta 1995.gada 8.augusta noteikumu Nr.245 “Nolikums par Ministru kabineta balvu” 9.punktu piešķirta Ministru kabineta balva: Romanam Lācim — Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas Sirds ķirurģijas centra vadītājam, profesoram — par izcilu ieguldījumu zinātnē un medicīnā; Laimai Grebskai — Neretas vidusskolas direktorei — par veiksmīgu un radošu darbu vispārējās izglītības sistēmā; Jānim Krievam — Latvijas Mākslas akadēmijas pasniedzējam, māksliniekam — par Eiroatlantiskās partnerības padomes (EAPC) logo un Latvijas tēla popularizēšanu pasaulē, kā arī nozīmīgu ieguldījumu interjerdizaina attīstībā Latvijā; Jānim Bārzdiņam — Latvijas Zinātņu akadēmijas akadēmiķim, profesoram, habilitētajam datorzinātņu doktoram — par darbu ciklu datorzinātnēs un informācijas tehnoloģijās un Imantam Ziedonim — dzejniekam — par mūža ieguldījumu latviešu kultūrā un izcilu veikumu latviešu literatūrā.

Akceptēts rīkojums “Par Ministru kabineta Atzinības raksta piešķiršanu”, kurš paredz saskaņā ar Ministru kabineta 1995.gada 22.aprīļa noteikumu Nr.116 “Ministru kabineta Atzinības raksta nolikums” 5.punktu pieņemt Ministru kabineta Apbalvošanas padomes priekšlikumu un piešķirt Ministru kabineta Atzinības rakstu tautas deju ansambļa “Rotaļa” mākslinieciskajai vadītājai Aijai Baumanei par izcilu veikumu Latvijas kultūrā.

Noteikts, ka Ministru kabineta Atzinības rakstu A.Baumanei pasniedz kultūras ministre K. Pētersone.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!