• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Mantojumu ziņas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.10.2002., Nr. 156 https://www.vestnesis.lv/ta/id/67686

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Sludinājumi, paziņojumi, reklāma

Vēl šajā numurā

29.10.2002., Nr. 156

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Mantojumu ziņas

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ZIGFRĪDA ZĒBULIŅA, dzim.1934.gadā, dzīv. Rīgā, Dzelzavas ielā 39-47, miruša 2002.gada 4.jūlijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesā atrodas lieta sakarā ar VALDA BUŠA, dzim.1941.gada 7.februārī, miruša 2002.gada 19.jūnijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatāriem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma laikā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas ir zaudējušas savas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

2002.gada 9.janvārī miris JEVGENIJS ANDRIJEVSKIS, kura pēdējā dzīvesvieta bija Jelgavā, Tērvetes ielā 87. Jelgavas tiesa uzaicina visas personas, kurām ir pretenzijas pret mirušā mantojumu, pieteikt tās Jelgavas tiesā trīs mēnešu laikā. Termiņā nepieteiktās tiesības, prasības tiks atzītas par dzēstām.

 

Rīgas Latgales priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar LILIJAS KRONBERGAS, dzim.1905.gadā, dzīv. 11290 Pine Valley Drive Woodbridge, Ontario, L4L 1 A6, mirušas 2001.gada 6.augustā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā līdz 2002.gada 16.decembrim. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Aizkraukles rajona tiesā Aizkrauklē, Spīdolas ielā 4, atrodas lieta sakarā ar AUSMAS APZALONES, dzim.1945.gada 2.martā, dzīv. Aizkraukles raj., Aizkraukles pag., “Robežās”-1, mirušas 2002.gada 11.martā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret to, pieteikties tiesā viena mēneša laikā pēc publikācijas. Termiņā nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Daugavpils tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar MAKARIJA NIKONOVA, dzim.1926.gadā, pēdējā dzīvesvieta: Daugavpils rajonā, Subatē, Miera ielā 4, miruša 2001.gada 31.decembrī, atstāto mantojumu. Daugavpils tiesa uzaicina visus tos, kuriem kā mantiniekiem, kreditoriem vai kā citādi ir kādas tiesības uz mantojumu, pieteikties Daugavpils tiesā līdz 2002.gada 31.decembrim. Uzaicinājuma termiņā nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Liepājas tiesas lietvedībā atrodas mantojuma lieta sakarā ar ARVĪDA OKMAŅA, p.k.0212XX-XXXXX, miruša 2001.gada 20.oktobrī, atstāto mantojumu. Tiesa uzaicina personas, kurām ir kādas tiesības vai pretenzijas pret atstāto mantojumu, pieteikties trīs mēnešu laikā kopš šī paziņojuma publicēšanas.

 

Aizkraukles rajona tiesas tiesā Aizkrauklē, Spīdolas ielā 4, atrodas lieta sakarā ar PĒTERA VOSKANA, dzim.1929.gada 2.novembrī, dzīv. Aizkraukles rajonā, Vietalvas pagastā, “Dzidrās”, miruša 2001.gada 12.septembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret to, jāpiesakās tiesā viena mēneša laikā pēc publikācijas. Termiņā nepieteiktās tiesības tiks atzītas par dzēstām.

 

Tukuma rajona tiesa uzaicina līdz 2003.gada 12.aprīlim pieteikties visus tos, kuriem kā mantiniekiem, kreditoriem vai kā citādi ir kādas tiesības uz 2002.gada 12.aprīlī mirušā ZIEDOŅA FREIMAŅA atstāto mantojumu. Ja tiesības netiks pieteiktas norādītajā termiņā, nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Tukuma rajona tiesa uzaicina līdz 2003.gada 30.maijam pieteikties visus tos, kuriem kā mantiniekiem, kreditoriem vai kā citādi ir kādas tiesības uz 2002.gada 30.janvārī mirušās BERTAS KRŪZMANES atstāto mantojumu. Ja tiesības netiks pieteiktas norādītajā termiņā, nepieteiktās tiesības tiks dzēstas. Tiesa uzaicina pieteikt savas tiesības arī personas, kurām ir iebildumi pert testamentu. Pretējā gadījumā tās tiks atzītas par tādām, kas atteikušās no iebildumiem.

 

Valkas rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ANTONA DUBROVSKA, dzim.1923.gada 23.decembrī, dzīv. Parka ielā 6-2, Sedā, Valkas raj., miruša 2002.gada 16.septembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publikācijas laikrakstā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības vai iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Siguldas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar JURA GULBJA, dzīv. Siguldā, Televīzijas ielā 5, miruša 2002.gada 9.septembrī, mantojumu. Mantiniekiem, kreditoriem, legatārijiem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi, pieteikties tiesā līdz 2003.gada 23.janvārim. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Siguldas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar NATAĻJAS SOKOVIKOVAS, dzīv. Vangažos, Meža ielā 2-4, mirušas 2001.gada 17.aprīlī, mantojumu. Mantiniekiem, kreditoriem, legatārijiem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi, pieteikties tiesā līdz 2003.gada 23.janvārim. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai ateikušās no iebildumiem.

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!