• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par līdzekļiem "Nelauksaimnieciskās uzņēmējdarbības attīstības programmai". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.10.2002., Nr. 157 https://www.vestnesis.lv/ta/id/67780

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par aptauju "Rīgas vēsturiskā centra saglabāšana un attīstība"

Vēl šajā numurā

30.10.2002., Nr. 157

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par līdzekļiem “Nelauksaimnieciskās uzņēmējdarbības attīstības programmai”

Pēdējās dienās daudzus samulsinājušas divas it kā savā starpā nesaderīgas ziņas. Pirmā – Nelauksaimnieciskās uzņēmējdarbības attīstības programma apstiprināta Ministru kabineta 14.oktobra sēdē, no valsts īpašuma objektu privatizācijā gūtajiem ienākumiem tās īstenošanai atvēlot 7 000 000 latu, un otrā – Ministru kabineta 23.oktobra sēdē minētajai programmai nolemts piešķirt tikai trīs miljonus latu, turklāt no valsts budžeta.

Gan lauksaimnieki, gan arī viņus pārstāvošā Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padome ir nesaprašanā: vai ar šiem vairāk nekā uz pusi samazinātajiem līdzekļiem ir iespējams uzsākt un realizēt Nelauksaimnieciskās uzņēmējdarbības attīstības programmu?

Lūk, situācijas skaidrojums. Pašlaik Privatizācijas aģentūrai nepietiek līdzekļu, lai šīs programmas realizācijai veiktu atskaitījumus no valsts īpašuma objektu privatizācijā gūtajiem ienākumiem. Zemkopības ministrija programmas uzsākšanai izcīnīja trīs miljonus latu no valsts budžeta. Kolīdz būs līdzekļi Privatizācijas aģentūras kasē, tiks saņemti arī pārējie četri miljoni – no valsts īpašuma objektu privatizācijā gūtajiem ienākumiem.

Ministru kabineta lēmums par 7 miljonu latu piešķiršanu šai programmai nav atcelts.

Zemkopības ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!